2777
2789
عنوان

مامانم گفت دیگ شوهرت نیاد خونم

298 بازدید | 28 پست

من دیروز تو خونه مامانم بحثم شد با شوهرم البته من کاری نکردم گوشیمو زدم به شارژ شوهرم دید تو گوشیم زورش اومد بهم گفت فقط بلدی سرتو کنی تو گوشی گفتم خب تو چته..بهم گفت قرصی برو قرصاتو بخور چون افسردگی بعد زایمان گرفتم و دیرم رفتم دکتر خیلی زود بهم میریزم خلاصه مامانم شنید بهش گفت این چ حرفیه میزنی و دیگ نبینم اینو ب دخترم بگی وگرنه تنبیه بدی میشی اونم پا شد رفت بهم گفت نیا شب بهم پیام داد عذر خواهی کرد اما نتونستم ببخشم چون همیشه کارش شده بزنم فحش بده آخر بگه ببخشید دیگ خستم شد امروز دلمو باز کردم به مادرم گفتم تو دعوا بهم میگ خواهر.ک س ه.مادر ج ن د ه ووو مامانم دود از سرش پرید گفت ببین ببینمش میکوبم تو صورتش و خیلی ناراحت شد بهم گفت حتی اگر برگشتی اون دیگ حق نداره بیاد تو خونم....چ کنم بچها خستم دلم میخواد طلاق بگیرم اما ی بچه دارم از اینورم خانوادم همش سرکوفت میزنن خودت خواستیش خودت این ازدواج رو انتخاب کردی خودت فلان 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشتباە کردی اینارو بە مامانت گفتی

اپلیکیشن milli رو نصب کنید و طلا پس انداز کنید بیزحمت کد معرف(milli-vbpip) منم بزنین توضیحات بیشتر برید تاپیکم ، معرفە منو بزنید 5 سوت بە شما هدیە میدە 5 سوت بە من

با چه عقلی اینارو بع مامانت گفتی😐

چون همش می‌گفت خودت مقصری خودت فلانی میگفتم می‌خوام طلاق بگیرم اینقدر حمایت نمیکنن ک دیگ دهنمو باز کردم گفتم شما تو خونه نیستین ک ببینید چکار. می‌کنه چ حرفا بهم میزنه

اشتباه کردی با مادرت درد دل کردی چون تو باز با شوهرت اشتی میکنی اما مادرت هرکز یادش نمیره و هیچوقت دلش با شوهرت صاف نمیشه 

اینجور مواقع با هیچکس از خانواده و دوست درد دل نکن فقط برو‌مشاور

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

اشتباه کردی با مادرت درد دل کردی چون تو باز با شوهرت اشتی میکنی اما مادرت هرکز یادش نمیره و هیچوقت د ...

میدونم مامانم هم از فحش متنفر  میدونم گند زدم اما واقعا نمیدونم الان چ کنم 

2810