2777
2789
عنوان

مامانم گفت دیگ شوهرت نیاد خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 28 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به مامانت بگو منم خواهرمادرشو فحش دادم تا موضوعو جمع کنی. اصلا نباید بهش میگفتی. باهمسرتم اتمام حجت ...

بهش گفتم منم جوابشو میدم ولی اون قلبش شکست گفت اینقدر بهش احترام میزارم آخر سر بهم اینو گفت مادر خودش ج ن د س و هزار تا حرف گفت بزار بیاد در خونه ببین چکارش میکنم 

بنظرم نباید به مادرت میگفتی چون مشخصه نمیخای طلاق بگیری از یه طرف مردا دوست ندارن زنشون همش سرش تو گ ...

از صبح گوشیم خ بود شارژ دستم نبود ی لحظه زدم شارژ میخواستم ببینم حقوق ریختن برام یا نه

اگ قبل بچه دار شدنتم اینجوری بوده فکر جدی کن برا زندگیت ولی اگه بعد زایمان فقپ اینجوری شده رابطتون بدون 90 درصد تقصیر خودته و زود از کوره در میری اونم بدتر میکنه منم تا شیش هف ماه بعد زایمان رابطمون داغون بود تقصر منم بود چون بهم ریخته بودم الکی دعوا را مینداختم

میشه یه صلوات به نیت براورده شدن آرزوهام مهمونم کنی؟🙂

عزیزم شما چرا باید مسائل خانوادگیتو پیش مادرت بگی؟ دعوای زن و شوهری عادیه و زود تموم میشه و خودتون یادتون میره اما اینایی ک ب مادرت گفتی از ذهنش پاک نمیشه و نمیتونه با شوهرت دیگه خوب باشه

اگ قبل بچه دار شدنتم اینجوری بوده فکر جدی کن برا زندگیت ولی اگه بعد زایمان فقپ اینجوری شده رابطتون ب ...

از اول همین بود ببین اینجوری ک حرف باید حرف خودش باشه اگ بخوام کاری کنم هزار راهی می‌ره ک منصرفم کنه واقعا آزارم میده 

عزیزم شما چرا باید مسائل خانوادگیتو پیش مادرت بگی؟ دعوای زن و شوهری عادیه و زود تموم میشه و خودتون ی ...

چون بهم فشار میارن همش میگن تو بساز تو فلان کن مردم همه دعوا دارن چون کسی درکم نمیکنه چون افسردگی دارم حالم بده 

از اول همین بود ببین اینجوری ک حرف باید حرف خودش باشه اگ بخوام کاری کنم هزار راهی می‌ره ک منصرفم کنه ...

پس مشکل از ایشونه باید بری مشاور شوهرتم ببری سعی کن درستش کنی بد دهنی پ دعوا خیلی بده مخصوصا شما ک دیگه بچه داری

پس مشکل از ایشونه باید بری مشاور شوهرتم ببری سعی کن درستش کنی بد دهنی پ دعوا خیلی بده مخصوصا شما ک د ...

عاشق دخترمه اینقدر مقابل این بچه صبور ک خدا میدونه خودشو میکشه برا بچه ولی من ....اگ بچه گریه کنه نتونم ارومش کنم خودم صدام بره بالا هزار تا فحش بهم میده میاد میزنم انگ بدترین مادر رو بهم میزنه ووو الانم بهم پیام داد من تو رو دوست دارم حالا ک تصمیمت جدا شدنه باشه برو جدا شو خوشحالی و شادی تو برام مهمه چ با خودم چ با کس دیگ....

عاشق دخترمه اینقدر مقابل این بچه صبور ک خدا میدونه خودشو میکشه برا بچه ولی من ....اگ بچه گریه کنه نت ...

ب نظرم اصن دوستت نداره چون اگ داشت براش مهم بودی نمیزاشت بری خودشو تغییر میداد و زمانی ام ک بچه پیشت اروم نمیشد میگرف ارومش میکرد تا تو ام استراحت کنی 

ب نظرم اصن دوستت نداره چون اگ داشت براش مهم بودی نمیزاشت بری خودشو تغییر میداد و زمانی ام ک بچه پیشت ...

آره میدونم خودمم بهش گفتم دوست داشتنی در کار نیست تو بچتو دوست داری جونتو براش میدی ولی برا من فقط بلدی فحش بدی صداتو ببری بالا وو

آره میدونم خودمم بهش گفتم دوست داشتنی در کار نیست تو بچتو دوست داری جونتو براش میدی ولی برا من فقط ب ...

متاسفم امیدوارم بهترینا برات پیش بیاد