2777
2789
عنوان

اگه درباره ظاهرت بگه اینو

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون اعصاب ادمو خورد میکننشما نمیدونید حرف ها چقد تاثیر داره و تا یه حدی میشه تحمل کرد و ادم دیگه نمی ...

عزیزم جوابتونو نمیدم چون ممکن به این لحنت که با منی انتقاد کنم و چیز خوشایندی نشه 

من نگفتم ایشون گفتن درنهایت 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

2805

منم یه خواستگار اینطوری داشتم. خیلی ادعای عشق عاشقیش‌ میشد و منی ک همه میگفتن خوشگلم ، انقد میشش کم اعتماد بنفس شده بودم ک حد نداشت

میگفت لاغری برو باشگاه

یا وقتی جوش میزدم به روم میاورد.یا اگر یه لباسی بهم نمیومد رک میگفت. منم مثل خودت خییییلی حساس شده بودم روی ظاهرم.

ب این نتیجه رسیدم کسی که از بودن باهاش، حس بدی ب خودت پیدا کنی، واسه ازدواج اصلااا خوب نیست

پس فردا ادم پیر میشه چروک میشه یا باردار میشه ترک میاره یا هزار تا تغییرات توی ظاهرش اتفاق میفته، اون هی میخواد بگه و به روت بیاره. هرچقدرم عاشقت باشه کسی ک این شخصیتو داره باید انداخت دور.

ادم باید پیش شوهرش حس خوبی داشته باشه ب خودش و حس کنه دوست داشتنیه و هر ایرادی هم توی ظاهرش داره شوهرش براش مهم نیست. نه ک همش استرس ظاهرو داشته باشه

اره از بس ادمای سمی و نافهم زیادی نظر دادن و چرت و پرت گفتن که حساس شدم

رو عذت نفست کار کن 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
من قدم۱۶۲وزنم ۶۰شوهرم بهم میگه لاغر فاز این مردارو نمیفهمم،اسی هرچیزی که ناراحتت میکنه رو همین اول ب ...

میدونی نمیدونم چطوری بهش بگم ک نگه وای چقد حساسی؟ 

یا.... 

یا فک نکنه برام مهمه و اعتماد به نفس ندارم

بعد با خودت نیمگی نکنه مقایسه کنه منو با یه نفری ک اونجاست؟ من گاهی حساس میشم مخصوصا الان ک میخام پ ...

نهه ازین فکرا نکن 🥲اگ دوست داشته باشه مقایست نمیکنه فقط نظر میده

منم همیشه برا استایل نامزدم نظرم رو میگم اگ چیزی بپوشه دوس نداشته باشم بهش میاد بهش میگم ولی با کسی مقایسش نمیکنم

نهه ازین فکرا نکن 🥲اگ دوست داشته باشه مقایست نمیکنه فقط نظر میدهمنم همیشه برا استایل نامزدم نظرم رو ...

باشه

اره همینطوری خوبه

شما الان تو چ مرحله ای هستین؟ 

عزیزم🥺✨خوشبخت و پایدار باشین❤️

ما و خانواده هامون بعد از به ماه میگن عقد کنیم

حالا من و اقا دیگه اینقد سوال از هم پرسیدیم و رفت و امد داریم وقتی جای همیم سوالی نداریم

میدونی نمیدونم چطوری بهش بگم ک نگه وای چقد حساسی؟ یا.... یا فک نکنه برام مهمه و اعتماد به نفس ندارم

وقتی بهت گفت دقیقا عین جملشو تکرار کن و بگو وقتی این حرفو میزنی خیلی ناراحت میشم بگو من نظر آدمای کمی برام مهمه چون خیلی ظاهرمو قبول دارم ولی دلم میشکنه از زبون شما میشنوم چون برام مهمی،اگه گفت حساسی بگو آدما باهم فرق دارن قرار نیس حساسیت همه عین هم باشه 

2810