2777
2789
عنوان

همونینم که شوهرم می‌گفت آخر از دوست صمیمیت ضربه میبینی عکس شات بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 10118 بازدید | 246 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها چی بگم تو روخدا

بگو ناراحتی نداره عزیزم

من که نگفتم رابطمونو کات کنیم

من دیگه شرایطم با مجردی فرق کرده لازمه یکم روش زندگیمو عوض کنم...باید نظر شوهرمم در نظر بگیرم تا زندگی متاهلیم به خطر نیفته..به دل نگیر لطفا❤️

تمام 

دیگه جواب ندم؟؟؟

نه بابا ول کن جواب چی بدی چه نقشی تو سرنوشتت داره که بخواد برات مهم باشه تو حرفتو محترمانه زدی دیگه توضیح اضافه نداره میخواست حدو حدودشو رعایت کنه

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

2805
بگو ناراحتی نداره عزیزممن که نگفتم رابطمونو کات کنیممن دیگه شرایطم با مجردی فرق کرده لازمه یکم روش ز ...

اوکییی

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

انقدر ببخشید و معدرتخواهی کردی که الان اون تو موضع قدرته و ناراحت شده در اصل دست پیش گرفته که پس نیفته

مگه مدیونشی یا بدهکاری بهش که انقدر معدرت خواستی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
بچه ها چی بگم تو روخدا

عجب آدم گوشی‌های هیچی نگو اصلا کات کن مگه قراره برات چیکار کنه حالا 

منم به شوهرم‌ میگم این دوستا آخر زندگیم خراب میکنن 

خودم که قید شوت زدم فقط بیرون یه تعداد محدود میبینم ولی شوهرم نگه داشته میدونم ضربه اش هم‌میخوره

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

اون داره باهات بازی روانی می‌کنه میخاد یه کاری کنه تو بری منت کشی من جات باشم میگم اوکی بای چون زندگیم اولین منه 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 

نیازی نیست زیاد توضیح بدی تو حرف شوهرتون زدی، اون خودش باید درک و شعور داشته باشه. حالا چرا شوهرت این حرف و زده؟ نکنه چیزی دیده از دوستت ؟ یا خودش نسبت به دوستت حس پیدا کرده؟

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
2810