2777
2789
عنوان

ناراحت و غمگینم

76 بازدید | 18 پست

قبلاً خیلی آرزو ها داشتم و اینشکلی بودم که باید تو هر چی نفر اول باشم از وقتی اکسم‌ ازدواج کرد دیگه بعد از اون هیچی و هیشکی برام اهمیتی ندارع اصلن 

کیا اینجورین 

💝حسین پناه و امیدم 💝🍬👀🙈💪💃💫🌟☘️🍬🤲🤲💅🤦🤷🙋🙇🙎🌱🌈🍊🍬🏕️🧳🔗📒🏷️🏷️🧿🔐🧡🧐

من همین الان ..

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ جوری حالتو خوب می‌کنی

من یکشنبه کات کردم دارمم دق میکنم 

هیچی

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
2805
درست می‌شه عزیزم به خدا توکل کن

نمیدونم فک کنم آدمه خیلی خوبی هستی با این‌جملت حالم بهتر شد خدا تو هم ب آرزوهات برسونه 

من یکشنبه کات کردم دارمم دق میکنم هیچی

اشتی می‌کنه  تا ولش نکنی ولت نمیکنه مطمین باش منم ولش کردم رفت کلن پسرا این مدلی ان

اشتی می‌کنه تا ولش نکنی ولت نمیکنه مطمین باش منم ولش کردم رفت کلن پسرا این مدلی ان

چن وقته ازدواج کرده ؟ 

چه بختش زود واشده❤️‍🩹

چن وقته ازدواج کرده ؟ چه بختش زود واشده❤️‍🩹

خودش ب دوستم گفت یهویی شد شیش ماه شدهع 

نمی‌دونم شایدم راس میگه چون اصن معیاراشو نداشت به غیر از چادری بودن و محجبه بودن ک معیار اصلیش بود من تقریبا اوکی تر بودم از اونی ک گرفت 

دلم نمیخاد قضاوت کنم ولی دعا میکنم برگرده خیلی دوستش دارم اولین عشقم بود و هست 

خودش ب دوستم گفت یهویی شد شیش ماه شدهع نمی‌دونم شایدم راس میگه چون اصن معیاراشو نداشت به غیر از چادر ...

بگردمم ..

درکت میکنم 

خیلی بی احساس تشریف دارن دخترا واقعا مظلومن سر چی دعوا کردین 

من یکشنبه کات کردم دارمم دق میکنم هیچی

من ک تجربه دارم فقط میگم باید صبر کنی و خیلی چیزای پیش پا افتاده گیر ندی الان ی جوری شده ک پسرا از دخترا با معرفت ترن اگه بدونن کسی خوبه باهاش میمونن

بگردمم ..درکت میکنم خیلی بی احساس تشریف دارن دخترا واقعا مظلومن سر چی دعوا کردین

اصلن ما هیچ وقت با هم حتی بحثم نکردیم مشکل من بودم که همش دنباله اهدافم بودم درس داشتم کار داشتم و همش می گفتم تمرکزو ازم میگیری و اینکه رابطه عمیق میخاست ک من خط قرمزم‌ بود 

بگردمم ..درکت میکنم خیلی بی احساس تشریف دارن دخترا واقعا مظلومن سر چی دعوا کردین

اصلن ما هیچ وقت با هم حتی بحثم نکردیم مشکل من بودم که همش دنباله اهدافم بودم درس داشتم کار داشتم و همش می گفتم تمرکزو ازم میگیری و اینکه رابطه عمیق میخاست ک من خط قرمزم‌ بود 

من ک تجربه دارم فقط میگم باید صبر کنی و خیلی چیزای پیش پا افتاده گیر ندی الان ی جوری شده ک پسرا از د ...

زبون تلخم ..

یه چیزی گفتم نمیشه جمع کرد گفتم ازت متنفرم و تو نمیتونی موفق شی اونم مغروره زنگ میزنه فقط میگه کار داشتی زنگ بزن خدافظ خستم . .

زبون تلخم ..یه چیزی گفتم نمیشه جمع کرد گفتم ازت متنفرم و تو نمیتونی موفق شی اونم مغروره زنگ میزنه فق ...

وای اینهمه میگن مرد غرورش بشکنه فاجعه است خیلی بد کاری کردی پس رو خودت خیلی کار کن 

من واقعا صدمو گذاشتم تا اعتماد به نفس کمش زیاد بشه و همش بهش انگیزه می دادم که خودش اعتراف می کرد واقعا وقتی تو رابطه با بودیم بهش هیچ وقت بدی نکردم خودشم می‌دونه 

2810