2777
2789

وقتی این موکبانگای کره ایو میبینم

میبینم ازینا میخورن دلم میخاد🥺کسی خورده؟ خوشمزس

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من خوردم خوشمزه بود من دوست داشتم گیماپ هم خوردم دوست نداشتم خیلی بد بود 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشهحمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ 
من دلم گیمباپ میخواد به نظر بد نمیادد

من سوشی تست کردم خوشمزه بود 

ی سایت هست رسپی گیمباپ گذاشته میخوای برات بفرستمم؟🫠

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠

من خوردم اره خوشمزه است ولی سلیقه ایه

خودت درست کردی یا از بیرون گرفتی

من خوردم خوشمزه بود من دوست داشتم گیماپ هم خوردم دوست نداشتم خیلی بد بود

خودت درست کردی عزیزم؟

من فقط ی بار سوشی خوردم که بد نبود

مثل کاهو هست...مثل آدامس تو دهن‌میشه

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡
من سوشی تست کردم خوشمزه بود ی سایت هست رسپی گیمباپ گذاشته میخوای برات بفرستمم؟🫠

سوشی من یه بار سفارش دادم ولی جاش بد بوددد بخاطر همین نمیدونم چجوریهه

نیکی و پرسش؟😭

I'm so depressed I act like it's my birthday, everyday 

2810