2777
2789
عنوان

ازدواجای سنتی و مدرن

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 34 پست
خب پول خیلی تو ازدواج مهمهتو مدرنشم مهمه حتیمن اگه همسرم فقیر بود احتمالا کلا به ازدواج ختم نمیشدچون ...

مهم هست ولی نمیشه معیارای اخلاقی رو بخاطر پولش فاکتور گرفت که،ولی پولو قبول دارم که پایه اساسی برای تشکیل زندگیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهم هست ولی نمیشه معیارای اخلاقی رو بخاطر پولش فاکتور گرفت که،ولی پولو قبول دارم که پایه اساسی برای ...

آره

ولی پول نداشته باشه اخلاقشم به چشمم نمیاد

چون مثلا یه دوس پسر داشتم دانشجوی دکتری بود،خیلی دوستم داشت،اخلاقشم عالی‌.ولی پول نداشت.کلا به دلم ننشست.تازه هنوزم ازش خبر دارم.همچنان بی پوله و منتظره جذب هیئت علمی بشه.این زمان دوستی حتی نداشت منو کافه دعوت کنه،بعد میگف ازدواج کنیم،خونوادم زنگ بزنن بیان خواستگاریت😑😑

برنامشم این بود از دانشگاه خوابگاه متاهلی بگیره با هم زندگی سادمونو شروع کنیم😐😐

فک کن😭

خیلی سمی بود‌.تازه تا قبل ازدواجمم چن ماه یه بار پیام میداد که نظرت عوض نشده؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
آرهولی پول نداشته باشه اخلاقشم به چشمم نمیادچون مثلا یه دوس پسر داشتم دانشجوی دکتری بود،خیلی دوستم د ...

دوستش داری هنوز ؟ خوب کاری کردی خود پسرا هم به هر دختری راضی نمیشن چرا دخترا باید با همه چی طرف بسازن و راضی بشن

2805
دوستش داری هنوز ؟ خوب کاری کردی خود پسرا هم به هر دختری راضی نمیشن چرا دخترا باید با همه چی طرف بساز ...

نه همون موقعم دوستش نداشتم😂

پول نداشت

از چشمم افتاد

فقط تا آزمون جامعش تحملش کردم که خراب نکنه بیفته تقصیر من

حتی قیافه هم نداشت آخه

دلمو به چی خوش میکردم😂😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨