2777
2789
عنوان

ارث و میراث

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 32 پست
با این سیاستی که داره حواستون باشه قبل مرگ مادربزرگتون نره همه چی را بزنه به نام خودش .... یا یک امض ...

ما هیج کاری ب مامانبزرگم نداریم هر چیزی ک دلش میخواد ب سوگولی هاش ببخشه ولی از حق باباهامون نمیگذریم اون بیچاره ها مگه چ گناهی کردن ی روز خوش تو زندگیشون ندیدن اینم آخر و عاقبت ارث و میراث 

اصن چیز بدرد بخوری نیس 

فقط وقتی ب پیر شدن مامان و بابام نگاه میکنم میخوام برم همشونو با دستای خودم خفه کنم

یدونه پست دیگه گذاشتم اونو بخونین ص ۲

عزیزم خوندم ولی بازم حق با عمت 

خودت اگه مادرت بهترین تیکه های سر سفره به داداشت بده به تو نده ناراحت میشی ولی میگی عمه حقی نداره برام عجیبه 

این حرفایی که میزنی حرفای خودت نيست حرفای خانوادت 

چون با این‌ تفکر گفتی حق ارث پدریمون بره برای عمه

ولی دقت کن اگه به عمه هم‌نرسه به تو نمیرسه میرسه به داداشت

چون خودت به زبون خودت گفتی مگه نه اینکه شوهرش باید خرجش بده خب تو هم هیچ حقی از اون پولا نداری مال داداشتن دیگه خانوادت همشو میدن داداشت اگه از عمه پس بگیرن پس زیاد ناراحت مال از دست رفته نباش

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما هیج کاری ب مامانبزرگم نداریم هر چیزی ک دلش میخواد ب سوگولی هاش ببخشه ولی از حق باباهامون نمیگذریم ...

باباتم مطمئن باش هرچی داره و نداره میده به پسرش چون تو که خودت دختری علنا داری میگی دخترا حقی از ارث پدری ندارن 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم