2777
2789
عنوان

این سایت کلاهبرداریه حواستون باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3615 بازدید | 154 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو اینستا میگفتن ک پیجش افتضاحه حتما ازشون شکایت کن تا پولتو پس بگیری

اینا عادت دارن عکس ژورنالی میذارن ولی ی چیز داغون میفرستن

کسیم شکایت نمیکنه 

ایناهم ب دزدیشون ادامه میدن

بعدم عزیزم مشخصه عکسا ژورنالیه چطور اعتماد کردی خریدی؟ 

این عکسا دقیقا همینا توی پینترست فراوونه

توی گوگل سرچ کنی پیجهای خارجیا میاد بالا، بعد اینا میرن عکسای پیج اونارو برمیدارن میذارن، بجاش جنسای دوزاری خودشونو ارسال میکنن

مثلا همین هودی و شلوار اگر با همین جنس توی عکس بخوای بخری زیر ۱.۵ تومن پیدا نمیشه

اونوقت یکی تاپیک زده بود چندوقت پیش ک این ست رو میخواست بخره ۵۰۰ تومن، هرچی راهنماییش کردم ک ژورنالیه و امکان نداره برات بفرستن قبول نکرد... 

خودتون باید بدونید پارچه وقتی انقدر گرونه تو بازار، لباسش ارزون درنمیاد

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
2805
اومدم اینجا بگین چیکار کنم الان بهشون چی بگم بگم من اینارو نمیخوام قبول نمیکنن که کلاهبردارن

والا وقتی یه ماه بعد فرستاده بعید نیست مرجوعم کنی کلا از دستت اینا هم بره

براتون دعا میکنم، کامنت بزارین تاپیک دعام🦋
اومدم اینجا بگین چیکار کنم الان بهشون چی بگم بگم من اینارو نمیخوام قبول نمیکنن که کلاهبردارن

آره بگو اینا کجا جنسای تو عکسه ....مشخصه کلاهبردارن..برو نظرسنجی سایتشون آبروشون رو ببر تا بقیه رو تیغ نزنن

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

وااای اینا زمین تا اسمون فرقشه 😐بعدشم جنسش حتی از تو عکس مشخصه که چقد داغونه حرومشون بشه

تروخدا بگین چیکار کنم یکم دلم خنک شه حالا نمیشه برش گردونم ولی حداقل یکاری کنم آبروشون ببرم 

2810