2777
2789

دوستای همسر باخانوماشون همگی هماهنگ کردن فردا برن کنسرت ماهم قرار بود بریم از طرفی خانوادم و اقوامم همگی میرن باغمون که خونه داره و هیلی هم باهاشچن خوش میگذره شما باشین کدومو انتخاب میکنید موندم دوتاشم دوس دارم از طرفی چون سرکار میرم چند روزه خانوادمم ندیدم موندم کلا

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

کنسرت های ایران اصلا خوش نمیگذره

چرته رسما

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

کنسرت 

چون باغ بازم میرم 

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
کنسرت های ایران اصلا خوش نمیگذرهچرته رسما

دبگه ماها وسعمون به ایران میرسه نمی تومیم بریم اونور

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
دبگه ماها وسعمون به ایران میرسه نمی تومیم بریم اونور

خب چه ربطی داشت؟

منظور اینه که خوش نمیگذره و وقت تلف کردنه و باغ بری بهتره

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
خب چه ربطی داشت؟منظور اینه که خوش نمیگذره و وقت تلف کردنه و باغ بری بهتره

میگم چه خوب باشه چه بد همینه باز از خیچی بهتره به پای کنسرت خارج از ایران که قطعا نمیرسه

من باتوجه به روحیاتم(عاشق باغ و سبزه ام😂) میرم باغ حس میکنم اونجا بیشتر خوش میگذره

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
2810