2777
2789
عنوان

ازدواج در سن کم

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 141 پست
استثنا قانون نمیشه عزیزماکثر کسانی که تو سن شما ازدواج میکنن سیکل هم ندارنپس لطفا تشویق به ازدواج تو ...

🙏🏻

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
دقیقا من ی خواستگار داشتمدنبال دختر کم‌سن بود برا پسرشمیگفت دختر ک بره دانشگاه اگاه میشه ما خوشمون ن ...

فک میکنن دختر تو این سن چشم و گوش بستست نمیدونن الان بیشتر از اونا میدونن😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلیلتون برای اینکه برخی حوزوی ها دوتا زن میگیرن بعضیاشون احیانا همین ازدواج سن پایینشون نیست؟

از نزدیک باهاشون در ارتباط بودین؟؟

اینا حرفه

منطقی ترین ازدواج هارو دارن بیشترشون

2805
خدا بهت آرامش بده🤲🏻زر کلمه مناسبی نیست عزیزم❤😍ولی دختر از راهنمایی تقریبا نیاز هاش بروز پیدا میکن ...

خب ینی بخاطر سک*س فقط بره ازدواج کنه؟

پس اینده اش چی عزت نفسش چی استقلال روانی و عاطفیش چی احترامش برای خانواده همسر و خودش چی توان درست تربیت کردن و نگهداری از فرزندش چی تشخیص خوب و بدش چی همه چی ک رابطه داشتن نیست عزیزم

همه مث شما هات و گرم مزاج نیستن ک از همه چی فقط اونو بخوان

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ب عقایدم توی ۱۶ سالگی فکر میکنم میخوام از خنده بمیرمحالا فکر کن با اون عقاید و معیارا میخواستم شو ...

کوفت نگیری😁

بذار دو کلام حرف منطقی بزنم حالا

با این کارتون فقط انسانو یه بعد جسمی میبینید

چون بعد روحی یک نوجوان با نوسان هورمونی که داره حتما گزینه درستی و نمیتونه برای ازدواج انتخاب کنه... 

حتی نمیتونه تو این دوره که اکثر همسن هاش مجردن زندگی کنه

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
فک میکنن دختر تو این سن چشم و گوش بستست نمیدونن الان بیشتر از اونا میدونن😂😂

این ک اره

ولی یچیزایی میگفت دوست داشتم خفش کنم😭 قشنگ دنبال برده ی کوچولو میگشتن دختری ک هیجی حالیش نباشه

دارم شاخ درمیارم مادر من مدرسه داره و میتونم بگم دخترای ۳۰ ساله ای که بچه های ده ساله ۱۵ ساله دارن خ ...

انتخاب ها اشتباه بوده

انتخاب اشتباه بوده🙏🏻

چرا ۹۹ درصد پایین ۲٠ سال انتخاب اشتباه داشتن

ولی این اشتباه با بالا رفتن سن کمتر شده؟ 

به نظرت سن کم داشتن و انتخاب اشتباه یه رابطه ای با هم ندارن؟ 

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
دختر نوجوونی که تن به ازدواج داده کی باید نوجوونی کنه؟ بعدم چطور ممکنه ایده آل هاتون برای همسرتون بع ...

در کنار ش نیاز ها هم خیلی مهمه

انسان خوبش اومد، اشتباهه موندن و نرفتن

2810