2777
2789

ن

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

هنوز نه 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احتمال واریز یارانه تا امشب/ تامین منابع ربطی به سازمان هدفمندی ندارد

سخنگوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها:

🔻یارانه احتمالا تا امشب واریز می‌شود.

🔻موضوعی که برخی رسانه‌ها تحت عنوان علت عدم واریز یارانه‌ها عنوان کرده‌اند و آن را ناشی از کمبود منابع دانسته‌اند گمانه‌زنی رسانه‌ای است.

🔻موضوع منابع، ارتباطی به سازمان هدفمندی ندارد/ایسنا

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه  
2805