2777
2789

یه پرنده دارم وقت هایی که میارمش از قفس بیرون یکم بازی کنه اینقدر سختمه 

همش نگران که چیزی نخورده آشغال نخوره

آسیب نبینه 

بعدم همش نگران غذاش و که مریض نشه 

میگم حالا که به دست من رسیده ازش خوب مواظبت کنم 

بعد فکر کردم بچه داری چقدر سخت باشه 

چقدر یه مادر خوب بودن سخت است چقدر از بقیه کارا عقب میفتیم واقعا خدا قوت به مادرا

واقعا سخته و همیشه یه عذاب وجدان مداوم داریم که نکنه مامان خوبی نبودم! 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از وقتی بچه‌دار شدم کلا دیگه خودمو یادم رفته از صبح تا شب درگیر بازی و غذا و خوابش هستم و کارهای خونه. اگه مهمونم بیاد که هیچی دیگه

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
2805
واقعا سخته و همیشه یه عذاب وجدان مداوم داریم که نکنه مامان خوبی نبودم!

آخه این عذاب وجدانش خیلی بده

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
من از وقتی بچه‌دار شدم کلا دیگه خودمو یادم رفته از صبح تا شب درگیر بازی و غذا و خوابش هستم و کارهای ...

راست گفتن که پشت هر بچه تمیز و شاد و سالمی یه مامانی هست که شبیه بی خانمان ها شده😄😄

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
راست گفتن که پشت هر بچه تمیز و شاد و سالمی یه مامانی هست که شبیه بی خانمان ها شده😄😄

دقیقا همینه سه روز میخواستم برم حمام وقت نمیشد تا دیروز که بچه خوابید و من رفتم حمام. الانم داره شیر میخوره که بخوابه

اینقدر خوبی داره ..هربار ک شیر بده مادری ب بچش خدا کل گناهانشو میبخشه..واسه همین بهشت زیر پای مادرانه...هرزنی یه چیزی رو خونش جابجا کنه هم برای خانوادش ومرتب بودن کلی براش درجه وصواب مینویسن..فقط باید صبور باشیم و هرچی از دهنم بیاد نگم..وگرنه ک ...آتیشو خریدم اون دنیا

حتما بخودت برس کامنت منو بخون

آره خوندم متوجه‌شدم. از نظر تمیزی بازم سعی میکنم وقت بذارم ولی خواب و استراحت و رسیدگی به پوست و ورزش اصلا وقتشونو ندارم

واقعا راست میگن اینجا یه عده بیشعور هست.من حس دلسوزی و مادرانه رو مقایسه کردم نه بچه با حیوان رو شما ...

من منظورم این هست که پرنده با بچه ی آدم فرق داره خواهرم سگ داره اون یکی خواهرم پرنده داره واقعن اذیتن و اما وابسته هم هستن نمیتونن کاری کنن اما ما مادریم راحت تر میتونیم بچه هامونو آروم کنیم و بچه متوجه میشه کجاها باید آروم باشه کجا باید بازی کنه و اینا 

این همه بی احترامی جایز نبود برا مادری که سه تا بچه داره 

عیب نداره خدامون بزرگه 😘

موفق و باشی گلم 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

2810