2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس فقط تولید مثل کردی گلم همین

خیلی زشت حرف زدی

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
من منظورم این هست که پرنده با بچه ی آدم فرق داره خواهرم سگ داره اون یکی خواهرم پرنده داره واقعن اذیت ...

شما خیلی خانومی 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
2805
شما خیلی خانومی

ممنونم اصلا در خودم بی حرمتی نمیبینم صحبتاشون اذیتم کرد باردارم هستم بچه تو شکمم جمع شد یه گوشه هرکارم کردم پیامم پاک نشد که بیشتر اذیتشون نکنم 

بیشعور شدم 

نسلم منقرض شد 

تولید مثل هم کردم 

😞

بغض کردما چون خیلی دل نازکم اما تمام سعیمو کردم به درستی جواب بدم 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

ممنونم اصلا در خودم بی حرمتی نمیبینم صحبتاشون اذیتم کرد باردارم هستم بچه تو شکمم جمع شد یه گوشه هرکا ...

شعور خودش نشون داد ،خودت ناراحت نکن عزیزم 

اون حرف باید ب مادر خودش میزد 

سایت شده پر بچه مدرسه ای، شما ب خودت نگیر .

واقعا راست میگن اینجا یه عده بیشعور هست.من حس دلسوزی و مادرانه رو مقایسه کردم نه بچه با حیوان رو شما ...

بی ادب