2777
2789
عنوان

واقعا توی پریودی چطور اشپزی میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 56 پست
من ب شما توهین نکردم چیزای ک تو اینستا میبینی رو اینا شرح ندین عزیزم و شما لازم نکرده ب من درس اخلاق ...

من اینستامو ی سال پاک کردم زندگی بهت یاد نداد قضاوت نکنی ؟ شما خوب ریپ نزن که جوابتو نمیدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب الان مامانم هست متاهل بشم هیچکی نیست اشپزی نکنم از کشنگی میمیریم پس وظیفه است دیگه

اینکه خونریزیت زیاد و کم جون 

بعترع بری دکتر شاید فیبروکیستیک هستی 

منم دخترم همینطوری هست تو ازمایش نشون داد الان که تحت درمان بهتر شده دردش کمتر شده و خونریزی 

درمان با اصلاح سبک زندگی هست نه دارودرمانی

فعلا امضا ندارم
2805
من درد ندارم دوران پریودی ولی یه هفته قبل از پریود اعصابم ساییده میشه و خیلی تحت فشارم

منم مثل خودتم.

یک دکتری بهم گفت قرص گل مغربی بگیر از وقتی اعصابت خورد میشه شروع کن به خوردن تا وقتی علایم بره.من هنوز امتحان نکردم شما دوست داشتی امتحان کن

من ی وقتایی بی سروصدا پریود میشم البته از وقتی ک زایمان کردم

ی وقتی ام اینقدر اذیت میشم.حتی حس میکنم رحمم میخاد کنده بشه..انگار جارو برقی گذاشتن اونحامو رحممو میکشه بیرون

حتی نمیتونمم بشینم .

مثلا دیروز فقط غذا درست کردم

ظرفا رو شوهرم شست.دیگه نمیتونستم بمونه سرو پا

بمیرمم در حال مرگم باشم باید کار کنم تو خونه متاسفانه شوهرم اهل همکاری نیست به خاطر همین یه عالمه مر ...

منم همینطور

یدترین حال ممکن هم باشم شوهرم خودشو میزنه به اون‌راه و کمکم نمیکنه.مثل دیشب.با کمر درد کلی کار کردم.