2777
2789
عنوان

واقعا توی پریودی چطور اشپزی میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 57 پست
بله چه بخوای چ نخواین میشه وظیفه این چیه یاد گرفتین تو قانون اومده وظیفه زندنیست آشپزی کنه مرد بیرون ...

اصلش اینه مرد کمک حال باشه مخصوصا وقتی زنش مریضه واقعا کارکردن براش سخته مرد باید کمکش کنه ولی همینم شانس میخواد 

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دختر ندارم پسرم ۱۱ سالشه از الان یادش دادم انجام کارهای خونه وظیفه همه هست حتی ظرف هم میشوره بچه ...

من وظیفم درس خوندنه ک کار دیگه ایی ندارم 

کارای شخصیمو خودم انجام میدم  کارای خونه رم تا حدودی کمک میکنم  ولی اینجوری نیست ک من نباشم لنگ باشه خونه ولی وقتی خانوم خونه نیست خونه لنگ میمونه 

پس میشه از هیمن مورد فهمید ک  وظیفم نیست دیگه کار اصلی مال خانوم خونه است بقیه فرعین

خب الان مامانم هست متاهل بشم هیچکی نیست اشپزی نکنم از کشنگی میمیریم پس وظیفه است دیگه

اشتباهت همین جاست مادرتون یا هر زن دیگه از سرمحبت و لطف که اشپزی میکنه وگرنه هم شرع هم قانون میگه کار خونه وظیفه زن نیست این دوتا زمین تا اسمون فرقش 

2805
اصلش اینه مرد کمک حال باشه مخصوصا وقتی زنش مریضه واقعا کارکردن براش سخته مرد باید کمکش کنه ولی همینم ...

دقیقا منم منظورم این بود مردای الان خوبن ک‌کمک میدن خداییش من هرچی مرد دور و اطرافم دیدم کمک میکنن‌چون من خودم کمخون هم هستم تو پریودی عصبی هم هستم کمک میده از حق نگذریم خدا خیرش بده 

دقیقا منم منظورم این بود مردای الان خوبن ک‌کمک میدن خداییش من هرچی مرد دور و اطرافم دیدم کمک میکنن‌چ ...

نبابا شوهر من حاضره دو ساعت تو گوشی باشه ها ولی بلند نشه یه کمک بده خیلی بهم برمیخوره وقتی اینجوری میبینم تازه صد بار بهش میگم اینقدر میگم خودم از رو میرم

نبابا شوهر من حاضره دو ساعت تو گوشی باشه ها ولی بلند نشه یه کمک بده خیلی بهم برمیخوره وقتی اینجوری م ...

وای 😂 یکم خودتو بزن ب بی حالی و اینا درست میشه من البته خودمو نمیزنم ب بی حالی رنگم انقد میپره می‌فهمه حالم خوب نیست چون یبار چاقو دستم بود تو دستم داشت میلرزید داشتم سالاد درست میکردم انقد نگران شدددد بعد از اون منو برد دکتر اینا فهمید کمخونم بیشتر کمک میده توام یکم عشوه و حال بدی قاطیش کن 😂😂

وقتی مادر باشی شاغل هم باشی یه ژلوفن میندازی بالا و یا علی میگی و کاراتو انجام میدی مثل من که امروز با درد شدید از خواب بیدار شدم دیدم پریود شدم چای دم کردم خوردم یه ژلوفن هم خوردم صبحانه پسرمو دادم رسوندمش کلاس و رفتم سر کار اومدم حونه تازه ناهر پختم الان چند دقیقس وقت کردم دراز بکشم 

اجبار باعث میشه قوی بشی 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
وای 😂 یکم خودتو بزن ب بی حالی و اینا درست میشه من البته خودمو نمیزنم ب بی حالی رنگم انقد میپره می‌ف ...

ای خواهر یازده ساله وضعیت من همینه خودمو به بی حالی هم میزنم میگه داری فیلم بازی می‌کنی می‌دونی مردا درک ندارن نمیفهمن حالا انگشت خودشون یه ذره خون بیاد خودشونو میکشن

بله چه بخوای چ نخواین میشه وظیفه این چیه یاد گرفتین تو قانون اومده وظیفه زندنیست آشپزی کنه مرد بیرون ...

من چیزی رو که قانون میگه رو یاد گرفتم دوست عزیز من مادرم وکیل شما فکر نمیکنی ادبیاتتون خیلی زشت و زنندس کاش یکم مودبانه تربودین بالاتر هم نوشتم وظیفه نیست لطف و محبت زن و اقا وظیفش خانم رو تامین کنه گارد نگیرید فقط از وجهه حقوقی و شرع گفتم زن حتی در قبال شیری که بچش میده میتونه از مرد پول طلب کنه من بدهکار شما نیستم که ریپ میزنید و طلبکارانه حرف میزنید

ای خواهر یازده ساله وضعیت من همینه خودمو به بی حالی هم میزنم میگه داری فیلم بازی می‌کنی می‌دونی مردا ...

چقد بد 🥺 بعضی از مردا واقعا شعور خانوم داری رو ندارن  

خودتو خیلی درگیرش نکن خودت ب خودت توجه کن خرید برو باشگاه پارک اینا 

چقد بد 🥺 بعضی از مردا واقعا شعور خانوم داری رو ندارن خودتو خیلی درگیرش نکن خودت ب خودت توجه کن خری ...

آره سعی میکنم خودمو آروم کنم بیشتر درگیر بچه هام خیلی کم باهاش سرو کله میزنم

من چیزی رو که قانون میگه رو یاد گرفتم دوست عزیز من مادرم وکیل شما فکر نمیکنی ادبیاتتون خیلی زشت و زن ...

من ب شما توهین نکردم چیزای ک تو اینستا میبینی رو اینا شرح ندین عزیزم و شما لازم نکرده ب من درس اخلاق بدین ریپ زدم چون روشن بشی ک زندگی رو قانون به ما یاد نمی‌ده خودمون باید عقل و شعور داشته باشیم روز خوش

2810