2777
2789
عنوان

خانمای آینده نگر چند سالتونه چند گرم طلا دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 42 پست
متغییر! بین 12تا 25تومنولی خب دیه درامد خالص! چون هرچی بفروشم باید سرمایشو بردارم براتوی فروشگاهم!

موفق باشی، همینکه فکر آیندتی، همینکه ایقد فعالی خیلی ارزشمنده، امیدوارم روز به روز تو کارات پیشرفت کنی

۳۷ سال، تقریبا ۱۵۰ گرمبا اینکه شاغلم ولی همیشه تو زندگی درگیر قسط بودیم

خوبه که 

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به اندازه اسم کاربریت

😀😀😀

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
2805
منم تازه شروع کردم برای پس انداز بلند مدت ۴۵ گرم

آفرین👌

من چند ساله که پولامو جمع میکنم و طلا میخرم، عیدیا و... از طرفی ماهی 1م هم پول تو جیبیمه که کل خرجام ...

وای خیلی خوبی😍😄

۱۸ سال سابقه کار دارم، البته خداروشکر پولم بابت ماشین و ساخت خونه رفته، راضی ام

طلاهای  منم حروم نشده بابت خونه و ماشین رفته 

اصلا الانم برای همین طلا میگیرم

برای استفاده بدلو ترجیح میدم

طلاهای منم حروم نشده بابت خونه و ماشین رفته اصلا الانم برای همین طلا میگیرمبرای استفاده بدلو ترجیح ...

حالا من برای استفاده خیلی دوست دارم نه پس انداز، برای خونه و خرید ماشین طلاهام نرفته

توی تاپیک مدیریت درامد و مخارج نکته های خیلی خوبی میگن برای پس انداز

دیدمش آره به نظرم خیلی مفیده ولی خب خانم کدبانو میخواد

اره مفید بودنش که خیلیه، ولی خانم کد بانو نمیخواد، در اصل این تاپیکه یه خانم رو کدبانو میکنه

عزمزمه اون موقع کار داشتم رفتم 

خلاصه شو میگی 

بجز طلا چه چیزایی میتونه مفید باشه برای سرمایه گذاری

اره مفید بودنش که خیلیه، ولی خانم کد بانو نمیخواد، در اصل این تاپیکه یه خانم رو کدبانو میکنه

این عزمزمه چیه تو این سایت میاد بجای عزیزم😄