2777
2789
عنوان

خانمای آینده نگر چند سالتونه چند گرم طلا دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 42 پست

آینده نگر نیستم متاسفانه

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چقدر دارم. مگه آینده نگری به طلاست؟

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
2805

۱۸

تقریبا ۲۵ گرم

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

برای خانمای خانه دار بله عزیزم

خیلی چیزای دیگه هم هست مثلا ارز

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
چطوری آخه با این سن ماشالا

من چند ساله که پولامو جمع میکنم و طلا میخرم، عیدیا و... از طرفی ماهی 1م هم پول تو جیبیمه که کل خرجام(به جز خورد و خوراک و لباس بیرونی) با همینه و اینم حداقل نصفشو پسانداز میکنم، از طرفی از همین همستر و نات کوین و اینا پول دراوردم و یکی دو تا بز هم دارم خونه مامان بزرگم اینا هر وقت بچه دار میشن اگه پسر بود میفروشمش.... اینگونه😅

....💖!
شغلات رو میشه بگی، منن دلم میخواد شغل دوم داشته باشم

مربی و نجاتگر هلا احمر! اونجاشیفت وایمیستم! بیمم ازونجا رد میشه

آنلاین شاپ لوازم آرایشی و بهداشتی و جوراب واینا دارم! 

تویه شرکت تعاونی هم حسابدارم! 

اگه فرصتی باشه کار تایپ امتحانات و پایان نامه ها یا طراحی پاورپونت و کاربافتوشاپو پوسترم انجتم میدم

خیلی چیزای دیگه هم هست مثلا ارز

درسته عزیزم 

ولی بیشتر خانما زیاد از ارز سر درنمیارن وچون هم طلا رو استفاده می کنند هم پس انداز میشه بیشتر طلارو میخرن تا ارز

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
مربی و نجاتگر هلا احمر! اونجاشیفت وایمیستم! بیمم ازونجا رد میشهآنلاین شاپ لوازم آرایشی و بهداشتی و ج ...

افرین، چقدر فعالی، خدا بهت سلامتی و توان مضاعف بده

میشه بپرسم مجموع درآمدتان از همه این شغلا چنده؟

افرین، چقدر فعالی، خدا بهت سلامتی و توان مضاعف بدهمیشه بپرسم مجموع درآمدتان از همه این شغلا چنده؟

متغییر! بین 12تا 25تومن

ولی خب دیه درامد خالص! چون هرچی بفروشم باید سرمایشو بردارم براتوی فروشگاهم! 

2810