2777
2789

مثلا شارژو یهو از ۵۰۰تومن میکنع ۱تومن ،  بعد واحدش یه پارکینگ داره تو حیاط یه جایی که دلش بخواد میذاره     چندتا موتور خودش و پسراش هر جا دلش بخواد میذاره تو پارکینگ  آخه این چه مدیری هس    بدم اومده دیگه ازش    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

نه

افزایش شارژ یهویی داشتیم ولی صورت هزینه های ساختمون رو تو گروه اعلام کرد و منطقی بود

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

نه والا 

پررو نیستم 

خودمم از همه بیشتر رعایت میکنم

با اینکه هیچ واحدی حق اعتراض نداره

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مدیر ما ریز خرج ها رو مینویسه رو برد میزنه!دیگه جای اعتراض نمیمونه

این نمینویسه  دوتاکاغذ آخر سال میده یه مشت چرت و پرت مینویسه  فکر میکنم بیشترش دری وری هست   نمیدونم پول به آشغالی   هدیه به فلانی   و....

یه جلسه بذارین بهش اعتراض کنین نشد عوضش کنین

خودش نوشته بود هزینه ها شدید افزایش پیدا کرده  اگر نمیخواین عوص کنید البته با پررویی میگه مدیر عوض بشه  ظاهریه   من برای همیشه مدیر داخلی هستم 🙄

خودش نوشته بود هزینه ها شدید افزایش پیدا کرده اگر نمیخواین عوص کنید البته با پررویی میگه مدیر عوض ب ...

چه جوگیریهه

همه باهم اعتراض کنین بابا کاره ای نیست وقتی همه معترضن

I'm so depressed I act like it's my birthday, everyday 

موضوع اینه این ابله ها انگار حوصله ندارن میگن خوبه همین و اصلا هیچی نمیگن

اهههه پس گرفتار همسایه بی خاصیتی 😭

تو اعتراض خودتو بکن ولی وقتی بقیه همکاری نکنن کار یکم سخت میشه

I'm so depressed I act like it's my birthday, everyday 

2810