2777
2789
اینجا که نه عزیز الان عکسشو میزاره

ببین من نتونستم عکس بگیرم ولی باید بری تو شکلک های خود کیبور گوشیت بعد این شکلک ع رو میبینی

ممنون میشم تو تاپیک هام مرد  پست نذاره با تشکر🥰 و خوشحال میشم تو تاپیک ای حس ششمی و جنجالی تگم کنید ممنون🤭💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
پس بی رنگیش برای همونه. اشکال نداره اونجوری خواصش بیشتره🤭انشالله خواهرزادت به سلامتی به دنیا بیاد

ممنان حس میکنم این یکی دختره دیگه چون چند تا پسر داریم هر کدوم از خواهرام یه پسر دارن 

خواهرم بارداره گفت رب نزن دوست ندارم ویار داره

بسیار عالی نوش جونتون..احسنت ک برادر بامحبتی هستید‌‌‌..انشاالله ک یک خانوم مثل خودت سرراهت قرار بگیره وگرنه عمرن اگ بتونی برا خواهر و بچش کداقاگری کنی🤣🤣🤣

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
زنده باشیدمن که خواهرندارم😅نمیدونم خواهرزاده چجوریهحالا پیتزاش خوشمزه شد؟

آره پیتزای مرغ بود من غذای فسد فود بخورم حالت تهوع میگیرم دو تیکه خوردم ممنان 

بسیار عالی نوش جونتون..احسنت ک برادر بامحبتی هستید‌‌‌..انشاالله ک یک خانوم مثل خودت سرراهت قرار بگیر ...

من سه تا خواهر دارم یه برادر بچه آخرم خودم تازه داره 22 سالم میشه حوصله زن اینجور چیزا ندارم 🤣

من سه تا خواهر دارم یه برادر بچه آخرم خودم تازه داره 22 سالم میشه حوصله زن اینجور چیزا ندارم 🤣

بالاخره ک میگیری برادرمن😁😁من خودم بشدت ادم بامحبتیم باخواهرشوهرمم عالیم ولی اصلاااا نمیتونم قبول کنم شوهرم اینکارو کنه 🤣🤣🤣

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
2810