armins مدیر عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 2024 عنوان اینم ناهار ما 😍😍😍😍😍😍😍😍 همه بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 2934 بازدید | 144 پست پیتزا رو برا خواهر زاده شیطونم درست کردم این خورش رو هم برای خودم دیروز | 13:44 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سناافسون عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 416 اینجا که نه عزیز الان عکسشو میزاره ببین من نتونستم عکس بگیرم ولی باید بری تو شکلک های خود کیبور گوشیت بعد این شکلک ع رو میبینی ممنون میشم تو تاپیک هام مرد پست نذاره با تشکر🥰 و خوشحال میشم تو تاپیک ای حس ششمی و جنجالی تگم کنید ممنون🤭💫
گیلاسهندونهای عضویت: 1403/07/09 تعداد پست: 709 استاترتر 21 ساله مجرد با پدر مادر که رفتن مسافرت خواهرم اومده اینجا بارداره من درست کردم سالاد شیراز ... آخی نوش جان، چه قشنگ😍
armins مدیر استارتر عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 2024 اشکال نداره همونم خیلی خوشمزه میشهرب گوجه یا خود گوجه نزدی؟ خواهر بدش میاد از رب بارداره
armins مدیر استارتر عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 2024 کجای کیبورد اسی حلال کن بچه ها بگین خواهر کل تاپیک کاربری تقدیم به خودت این چه حرفیه
atefeh_bts عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 2834 خواهر بدش میاد از رب بارداره پس بی رنگیش برای همونه. اشکال نداره اونجوری خواصش بیشتره🤭انشالله خواهرزادت به سلامتی به دنیا بیاد 🤍.
گیلاسهندونهای عضویت: 1403/07/09 تعداد پست: 709 ممنان 😊 زنده باشیدمن که خواهرندارم😅نمیدونم خواهرزاده چجوریهحالا پیتزاش خوشمزه شد؟
armins مدیر استارتر عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 2024 پس بی رنگیش برای همونه. اشکال نداره اونجوری خواصش بیشتره🤭انشالله خواهرزادت به سلامتی به دنیا بیاد ممنان حس میکنم این یکی دختره دیگه چون چند تا پسر داریم هر کدوم از خواهرام یه پسر دارن
آرامش_مطلقم_من عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 154 خواهرم بارداره گفت رب نزن دوست ندارم ویار داره بسیار عالی نوش جونتون..احسنت ک برادر بامحبتی هستید..انشاالله ک یک خانوم مثل خودت سرراهت قرار بگیره وگرنه عمرن اگ بتونی برا خواهر و بچش کداقاگری کنی🤣🤣🤣 برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
armins مدیر استارتر عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 2024 زنده باشیدمن که خواهرندارم😅نمیدونم خواهرزاده چجوریهحالا پیتزاش خوشمزه شد؟ آره پیتزای مرغ بود من غذای فسد فود بخورم حالت تهوع میگیرم دو تیکه خوردم ممنان
armins مدیر استارتر عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 2024 بسیار عالی نوش جونتون..احسنت ک برادر بامحبتی هستید..انشاالله ک یک خانوم مثل خودت سرراهت قرار بگیر ... من سه تا خواهر دارم یه برادر بچه آخرم خودم تازه داره 22 سالم میشه حوصله زن اینجور چیزا ندارم 🤣
گیلاسهندونهای عضویت: 1403/07/09 تعداد پست: 709 آره پیتزای مرغ بود من غذای فسد فود بخورم حالت تهوع میگیرم دو تیکه خوردم ممنان ای بابا چه حساس😔نظر خواهر زاده رو باید شنید درمورد دستپخت شف آرمین😂اونم که از دستپخت دایی بد نمیگه😜😂
آرامش_مطلقم_من عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 154 من سه تا خواهر دارم یه برادر بچه آخرم خودم تازه داره 22 سالم میشه حوصله زن اینجور چیزا ندارم 🤣 بالاخره ک میگیری برادرمن😁😁من خودم بشدت ادم بامحبتیم باخواهرشوهرمم عالیم ولی اصلاااا نمیتونم قبول کنم شوهرم اینکارو کنه 🤣🤣🤣 برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤