2777
2789
عنوان

ب مادرشوهرم رک گفتم نیایین خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه شوهرت این جور مسائل رو به خانوادش بگه بهتره، شما به شوهرت بگو ایشون به خانوادش بگهاگه نگفت شما م ...

شوهرم تو رودر وایسی میمونه چیزی نمیگه پریشب که بچم تو اتاق بود هی مادرش میگفت بیدارش کن بیارش اینجا شوهرم هس نگاه من میکرد  بیدار نمیشه خودش منم گفتم نه وقت خوابشه بیدار بشه بدقلقی میکنه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
2805
حق باشمابوده ولی طرزگفتنت خوب نبودبه بهانه جورمیکردی براخودتم شردرست نمیکردی

عزیزم بهانه جوابگو نیست امروز بهانه میاوردم فردا چی پس فردا چی 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
پسر من ۸ ماهشه مادرم ۴۵ سالشه تا الان نگرفته مراقبه ادم چرا باید سری که درد نمیکنه رو دستمال ببنده

نه عزیزم نمیگم که خودتون برین دنبال مریضی 😂

میگم بچه خودش تو مدرسه یا مهدکودک احتمال داره مبتلا بشه که خب سن پایین راحت تر میتونی آبله رو رد کنی ولی بچه ۸ ماهه رو کسی ریسک نمیکنه مریض کنه

تو با درون خود صلح کن جنگ در جهان پایان می پذیرد 🪴

کار درستی کردی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️

مادرشوهر منم اینطوریه

نمیگه مریضم

اون‌سری رفتیم خونش نگفته بود مریضم.بدن درد شدید و مریضی وحشتناک داشت.اگه میگفت عمراً پامو نمیذاشتم.شوهرمم هی بچمو به زور میبرد بغل مادرش🤨

آخرش مریض شدیم.بعد شوهرم میگفت نمیدونم چرا هی مریضیم.خب حماقت تا کجا؟؟؟

مادرشوهر منم اینطوریهنمیگه مریضماون‌سری رفتیم خونش نگفته بود مریضم.بدن درد شدید و مریضی وحشتناک داشت ...

بخدا نفهمن من مریض بشم ن جایی میرم کسیم بخواد بیاد رک میگم مریضیم نیایین خواهرشوهرم دختراش موهاشون شپش گرفته بود امده بودن عروسی با همه دختر بچهام بازی میکردن جیک تو جیک بعدا مشخص شد همه دختر بچهایی که اونجا بودن شپش گرفتن

حالاهرروزکه نمیگفت میام خونتون چون به هرحال یه عمربااینامیخای چش توچش باشی

پریشب اینجا بودن امروز میگفتم نه فردا میومد دیگه حوصله بهانه نداشتم 

بخدا نفهمن من مریض بشم ن جایی میرم کسیم بخواد بیاد رک میگم مریضیم نیایین خواهرشوهرم دختراش موهاشون ش ...

آره بخدا

پسر برادرشوهرم همییییییشه مریضه.چون یکسره خونه مادرشوهرم وول میخورن.

یا اونا بچه رو مریض میکنن یا هی بچه مریضو میبرن خونه مادرشوهرم.

کلا درکی از قرنطینه ندارن.

کل دوران کرونا از دستشون حرص خوردم.هی مارو دیدن مسخره کردن که چرا ماسک میزنین؟چرا میترسین؟

خودشون چند بار کرونا گرفتن.آخرشم تو سیزده به در لعنتی ما هم مریض شدیم.ولی ۳ هفته جایی نرفتیم.حتی شوهرم‌سرکار نرفت.فقط مایه عذابن.

اونوقت مادر من مریض میشه اصلا خونه ما نمیاد یا نمیذاره ما بریم پیشش

2810