2777
2789
عنوان

کسی بوده با خانوادش بد باشه ولی

54 بازدید | 5 پست

ولی ازدواج خوبی کنه یا عاقبت به خیر بشه

ناموسا بگین.. بابام همش توهین و تحقیر میکنه میگه گورتو گم کن واقن بریدم 

کسی هست؟

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

از لحاظ علمی کم پیش میاد

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
اعمال خودت فقطنفرین و اه الکی

خب من زیاد کمکشون نمیکنم احترام نمیزارم ینی کاری باهاشون ندارم

ولی میدونم چقدر پدر مادر تاثیر دارن توی سرنوشتت اما سعی کردم توجهمو ازشون بردارم چون دلمو میشکونن

مثلن الان بابام چون بهش گفتم چرا دیر اومدی دنبالم گوشمو کشید کلی توهین کرد

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

هعی خواهر منم اینطوری ام وقت به خودم و خانوادم و اوضاع خونه زندگیمون نگاه میکنم با خودم میگم عمرا ای ...

آره دعاشون تاثیر داره ولی من نمیدونم اگه حقی باشه خدا به دل ما ام باید نظر کنه