2777
2789
عنوان

بیاین یه سوال😂

75 بازدید | 10 پست

تو اینستا دیدم داشت میگفت 

وسایلی که حتما باید تو کیف مدرست باشه 

با دستمال مرطوب و بادی اسپلش اوکی 

ولی آخههه مسواک 😐

مسواک چطوری تو مدرسه 

تو فکر کن خانم اجازه من میخام برم مسواک بزنم 

یا زنگ تفریح بری آبخوری مسواک بزنی همه یه طوری نگات میکنن بخدا میخان آبرومون بره😂💔

مجازی و جدی نگیر 

یچیزی میپرونن

https://harfeto.timefriend.net/17146882166109    صرفا جهت درد و دل .... قوی ترین اسلحه هویته؛ می خوان بفروشی بری انگار کلیته...می خوان بذرشو بسوزونن گلی نده,عمیق تر از اینه ،ولی اینه کلیتش!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مجازیه دیگه برا ویو و کامنت گرفتن هر‌چرت و پرتی میزارن 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
2805
آخه خیلی دیدم که اینو میگفتن بنظرم با اون مسواک که ببری مدرسه فقط میشه ابروهاتو صاف کنی

اوهوم

https://harfeto.timefriend.net/17146882166109    صرفا جهت درد و دل .... قوی ترین اسلحه هویته؛ می خوان بفروشی بری انگار کلیته...می خوان بذرشو بسوزونن گلی نده,عمیق تر از اینه ،ولی اینه کلیتش!
حالا تو فکر کن یه بچه سال ببینه بره انجام بده 😐😂

دیگه پدر مادرا باید حواسشون باشه😂😂😂

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
😂 تو دعا کن خودشون گول نخورن فردا میبینی دیگه تو کیف دستی مامانا مسواک هم پیدا میشه

دهنت🤣🤣