2777
2789
عنوان

راجب تخمک اهدایی میشه بیاین

64 بازدید | 11 پست

برای تخمک اهدایی از مراکز اگه بخوای بگیری عکس  مادر اهدا کننده هم  نشون میدن یا مشخصاتشو فقط میگن بهت

خیلی آرزو دارم تو دنیا میشه توی دلت برام خوبشو بخوای❤️🥺 یعالمه حسرت‌ تو دلمه🥺🫧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
بچه ها اسپرم اهدایی هم هست؟

فعلا فقط تهران انجام میدن.

میگن از لحاظ شرعی مشکل داره

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

نمیدونم اخی چرا تخمک اهدایی میخاید بگیرید؟

همشرتون مشکل اسپرم نداشت؟

مشکلتون جی بود ک تخمک ندارید؟

جندسال اقدام بودید؟

تا جایی ک میدونم هزینه تخک اهدایی ۲۰ میلیون اینا هست

تخمک از لحاظ شرعی مشکل نداره؟

تخمک نه

چون فقط خانوم مطلقه میتونه اهدا کنه

جنین هم مشکلی نداره

ولی اسپرم... منم شنیدم مشکل داره

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

نمیدونم اخی چرا تخمک اهدایی میخاید بگیرید؟همشرتون مشکل اسپرم نداشت؟مشکلتون جی بود ک تخمک ندارید؟جندس ...

من کلا رحم و تخمدانم مشکل داره

خیلی آرزو دارم تو دنیا میشه توی دلت برام خوبشو بخوای❤️🥺 یعالمه حسرت‌ تو دلمه🥺🫧
بچه ها اسپرم اهدایی هم هست؟

آره

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

مشخصات رو میگن بهتون.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

مراکزی که براشون مهمه به زوج میگن برای اهدای تخمک یا رحم اجاره ای باید عقد موقت بخونه همسرشون با خانمی که بیوه یا مطلقه باشه ولی صوری .. اینو خودم چون شنیدم حضوری میگم .. 

درکل اگر اینکار انجام نشه که مشکل داره اهداکردن از لحاظ اخلاقی و شرعی و ...

اسپرم اهدایی که از همش بدتره از نظرم .. احکام و حق و حقوق و ارث و همه چی تغییر میکنه .. 

من بودم ترجیح میدادم از پرورشگاه بچه بیارم تا اسپرم و تخمک اهدایی بگیرم 😐 البته تخمک باز قابل قبول تره حکم براش هست ولی اسپرم چی 😑

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !