2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

عزیزم بهت گفتم بمون بی بیت قشنگ مثبت بشه بعد برو 

قبل موعد اخه چرا میرید معلومه جواب دقیق نمیشه هی میخواید استرس بکشید

بتاتون هم خوبه احتمالا دیر لقاح تشکیل شده

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

وای‌اره گوش‌ندادم الکی استرس‌کشیدم

چی بگم والا

از سر تجربه‌ست که میگم اخه

من که باردار نیستم ولی تو اقدام

اینقدر استرس کشیدم همین باعث شد سیکلم کلا بهم بریزه چون نامنظم هم هستم دائم بی بی چک بزن و ازمایش بده کلا استرسی شده بودم من

برا همین این بار گفتم یه سالم بگذره دیگه ن ازمایش میرم ن بی بی میزنم

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

چی بگم والااز سر تجربه‌ست که میگم اخهمن که باردار نیستم ولی تو اقداماینقدر استرس کشیدم همین باعث شد ...

اره ادم باید وایسه ببینه‌چی‌میشه‌دیگه حق با سماس‌الکی‌استرس‌‌گرفتم

اره ادم باید وایسه ببینه‌چی‌میشه‌دیگه حق با سماس‌الکی‌استرس‌‌گرفتم

الانم نگران نباش عزیزم

بتا هر ۴۸ ساعت دوبرابر میشه

یعنی روز موعدت باید بشه ۴۰ حدودا تقریبا

اگر علائم خاصی مثل لکه‌بینی یا درد کمر و اینا هم نداری میتونی ۴ روز دیگه بری ازمایش بدی که اون موقع باز حدودای ۸۰ هست بیشتر مطمئن میشی