2777
2789
عنوان

بعد عمر بایکی جدی چت کردم فهمیدم متاهله

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 126 پست

شما الان واقف هستید که ایشون متاهل هستند و هرزه

اگر الان که میدونین متاهل هستند باهاشون وقت بگذرونین شما هم فرقی با ایشون نخواهید داشت 

مواظب شخصیت و انسانیت خودتون باشید عزیزم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این عن رو بلاک کن، با ده خط دیگه هم اگه پیام داد بللک کن.

دعا میکنم مرغِ آمین بیاید و بر آرزوهایت آمین بگوید، و دلواپسی در خیالت نماند و آرام باشی چه چیزی از آرامش ناب خوش‌تر ؟

2805
@خرسپشمالو2 ببین چی نوشته حرف نمیزد باهاش که نمیگفت میخواد خامم کنهکسی نخواد صد تا راه هست که راه ط ...

😐😐😐با اکانت دیگ اومده خودش داره حرف میزنه  ب من چه اونم تازه الان اومد من حرف نزدم 

بهانه های همیشگی مردای متاهل برای خام کردن دخترا : با زنم خوب نیستیم ، رابطه نداریم ،میخوام جداشم ..

خب لعنتی میخوای جداشی بشو بعد بیا ،نه الان لجن بازی دراری.

تو براش مثل یه میان وعده میمونی که حالا نباشی هم مهم نیست ،مطمین باش فقط دنبال سواستفاده هست 

اون مرد متاهل اگه هنر داشت زندگیش میساخت ،زن داره به تو پیام میده توام زنش بشی به یکی دیگه پیام میده اینا مریضن 

خودتو گرفتار نکن سنی نداری که از الان حول کردی

بهترین دین انسانیت

2810