2777
2789
عنوان

من یه کار بدی کردم 😕

318 بازدید | 23 پست

راستش مامان من بارداره احتمال سقط بچه هم زیاده حالا بخاطر سنشو سابقه سقطی که داره من واقن درکش میکنم اما خب منم یه کنکوریم نزدیک دوهفتس درست درس نخوندم امروزم که از کلاس برمیگشتم صد بار به خودم گفتم که اگه چیز خوبی نیارم چی اگه مامانم اینارو ناامید کنم چی خلاصه فشار روم بود یکم اومدم خونه مامانم گفت کل خونرو تمیز کن حالا من گفتم درکش کنم گناه داره عب نداره بعدش درس میخونم فرش اول تموم شد گفت دوباره تمیز کن اشغال مونده روش  یکم با حرص و عصبی گفت بیشتر حس کردم باهام لج کرد گفتم خسته شدمو زیاده و اشغال نیس که و اونم سرم داد زد که نه حرف نزن کارتو کن گفتم درس دارم گف تو هیچی نمیشی یکی عین خاهرتی اینو گف دیگ ترکیدم گریه کردم بحث بحث گف مگ من مریضم یه کارو بگم دوبار انجام بده اونم فک کرد بخاطر کار دارم گریه میکنم  هیچی دیگه دوساعت هوف کشید که خدایا هیچ پدرمادریو محتاج بچه هاشون نکن خداروشکر من مریضی چیزی نیستم وگرنه شما اصن کمکم نمیکنین هیچی دیگ الان دارم از عذاب وجدان میمیرم بخدا باهام لج کرد گفت دوباره تمیز کن چیکار کنم؟))): 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لج نکرد باهات

شرتی پرتی کار کردی

چون خودم دختر بزرگ دارم میگم

دو روزه انفولانزا گرفتم حالم بده 

با تمام‌حال بدم غذا درست کردم

لیوانا رو خودم چیدم تو ظرفشویی 

گفتم بشقابا رو بچین تو ماشین ظرفشویی و قابلمه ها رو بشور 

اومدم دیدم داره غر غر می کنه هوف می کشه

بشقابا رو شسته قابلمه ها رو گذاشته می گه من درس دارم دیگه  

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
2805

تمیز نکن بابا

میخواست سر پیری هوس بچه نکنه 

بعدم بهتره که درسانو بخونی 

همین مامانت که همین الانم یه تشکر درست حسابی ازت نمیکنه و پرو پرو گیرم میده و یه درصدم به اینکه درس داری توجهی نداره

فردا اگه قبول نشی اولین نفره که سرزنشت میکنه 

پاشه خودش کاراشو کنه کسی مجبورش نکرده حامله شه

لج نکرد باهاتشرتی پرتی کار کردیچون خودم دختر بزرگ دارم میگمدو روزه انفولانزا گرفتم حالم بده با تمام‌ ...

نه بخدا خوب کار کردم چون داشت نگام میکرد ولی الان عذاب وجدان دارم دیگ چیکار کنم /:

2810