2777
2789
عنوان

عاشق یه مرد مطلقه ام که بچه داره

289 بازدید | 31 پست

من عاشق به مرد مطلقه بچه دار شدم خانوادم مخالفت کردن به خودش گفتم گفت خانوادت تورو به من نمیدن برو با یه پسر مجرد منو از اینستا بلاک کرد پیجشو عوض کرد خصوصی کرده تا دنبالش نکنم خسته شدم دلم اونوومیخواد یبار تو اینستا دنبالش میکردم مامانم دعوام کرد سرم بد جور داد زد چته تو چیت کمه هزار تا فوش بهم داد همش بهم میگه فکرت به درست باشه آخر خودت پشیمون میشی دلمم میخواد درس بخونم همش به اون فک میکنم درسم زیاد خوب نیست ولی خانوادم میگن درس بخون من عاشقم چیکار کنم خدایا خسته شدم یعنی بشینم درس بخونم آخه چجوری بخونم همش فکرم پیش اونه💔😭خدایا کمکم کن  من اونو میخوام😭😭

این تایپیک مال چند روز پیشمه میشه راهنماییم کنید بیخیالش بشم حتی بع خود کشی هم فک میکنم من روحیه اصلا ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

لطفا به خانوادت گوش کن اونا تورو بیشتر از همه کاربرا میشناسن

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏

ببخشید فقط از لحاظ جنسی بهش گرایش داری 

عاقلانه نیس 

چون خودتم نمیدونی چرا 

از فکرش بیا بیرون

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

عزیزم خانوادت درست میگن، منم تو سن سالا خودتم، ولی اشتباه نکن، اگ خیلی بی تابی خودتو تو مجازی سرگرم کن، تو گروه ها مجازی، تا حالت بهتر شه، ولی این کارو نکن با زندگیت جونیت

وقتی بفهمی میبخشی، اگه کسیو نبخشیدی بدون اونو نفهمیدی
2810