2777
2789
عنوان

بچه ی بی پناه کجا بره خدایا 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 36 پست
مادره چه خریه.... بچه با زجر بزرگ میشه 😭😭😭بی مادری سخته... کلاس اول میخواد بره...روز اول همه مادر ...

خیلی دلم براش می سوزه خیلی گفتم بزارنش مهد کودک فعلا بمونه تا پدرش دوباره ازدواج کنه شاید کسی پیدا بشه جای مادرشو براش پر کنه هرچند هیچ کس مادر نمیشه😢

اکثر اینا که بعد جدایی بچه به هیچ جاشون نیست معمولا با کسی در ارتباطن، بزار خانوم بره دوراش و خوب بزنه بفهمه برا چی می خوانش، خودش به غلط کردن می افته بر میگرده ،دیدم که میگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثر اینا که بعد جدایی بچه به هیچ جاشون نیست معمولا با کسی در ارتباطن، بزار خانوم بره دوراش و خوب بز ...

منم همینو میگم مطمئنم پشیمون میشه 

شوهرش گفته طلاقشو بگیره دوباره بخواد برگرده دیگه نمیخوامش

2805
منم همینو میگم مطمئنم پشیمون میشه شوهرش گفته طلاقشو بگیره دوباره بخواد برگرده دیگه نمیخوامش

اونوقت که سروسامون گرفتن میخواد برگرده ،اکثرا این مدل خانوما وقتی شوهره میخواد به ارامش برسه یادشون میفته بچه دارن قبل شوهر داشتن و پشیمون میشن 

خیلی دلم براش می سوزه خیلی گفتم بزارنش مهد کودک فعلا بمونه تا پدرش دوباره ازدواج کنه شاید کسی پیدا ب ...

بمیرم برای اون بچه که دیگه بعل مادرشو نداره ،خیلی گناه داره چقد بی پناه میشه چقد دلشکسته میشه چقد حسرت گفتن  کلمه مامان تو دلش میمونه چه برسه داشتنش

بمیرم برای اون بچه که دیگه بعل مادرشو نداره ،خیلی گناه داره چقد بی پناه میشه چقد دلشکسته میشه چقد حس ...

به شوهرم میگم یعنی واقعا نمیتونست بمونه حداقل بچه بزرگتر بشه خیلی سنگدله 

2810