2777
2789
عنوان

چادرمو برداشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 110 پست
بحث این نیست که پوشش مطرح توی قرآن چیه بحث اینکه آیه قرآن رو اشتباه بکار نبرید سواد رو ببرید بالا بح ...

خب شما بیا آیه قرآن رو درست به کار ببر، باسواد، بعدشم اجبار فقط توی دین درست نیست اجبار توی همه ی چیز های زندگی اشتباهه، سوادی هم که با تعصب به کار بره مفت نمی ارزه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدون چادر رعایت میکنم واقعامثلا شلوار خیلی کوتاه یا پاره پوره نمیپوشممانتوی خیلی کوتاه نمی‌پوشم بخاط ...

دقیقا چون ادم بدون چادر هم میشه با حجاب بود و حرف خدارو رعایت کرد امان از حرف مردم 

مادرشوهرم از اونایی بود که پاچه بقیه رو میگرفت واس همین سختش بود عروسش چادر نزنه  

چند بار تو خیابون با خانما دعواش شده 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
2805
قدر مادرشوهرتو بدون بیا مادرشوهر عوضی

خیلی خانوم خوبیه 

ازین مورد شانس اوردیم

سه تا عروسیم . انقد هوامونو داره و بفکر ظاهر و خوشبختی مونه

عجیبه برام 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
خب شما بیا آیه قرآن رو درست به کار ببر، باسواد، بعدشم اجبار فقط توی دین درست نیست اجبار توی همه ی چی ...

توروخدا بسه تاپیک میترکه میخام نظراتو بخونم 

جوابشو نده

خب شما بیا آیه قرآن رو درست به کار ببر، باسواد، بعدشم اجبار فقط توی دین درست نیست اجبار توی همه ی چی ...

هر جایی قانونی داره همه جای دنیا، اونحا شهر هرت هست که هر کی به هر کیه ، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

شما چرا اصرار داری گودرز رو به شقایق ربط بدی 

الان هیچ تعصبی ما نداشتیم 

به کار این دوستمون هم ایرادی نگرفتیم 

به شما تذکر دادیم آیه رو درست بکار ببری 

این تعصبه ؟! 

گویا شما ادبیات روزمره هم بلد نیستی 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند 
منم موهامو زیاد نمیزارم مشخص باشه

آره آروم آروم تغییر کن تا به چشم نیاد.

من همین کارو کردم

اول با مانتوی بلند شروع کردم و حجاب کامل سر، الان مانتوی کوتاه میپوشم و موهامم معلومه

خب چادر و روسری و مانتو یک پوشش خانم هاست ، شما اینجا تشریف دارین که د مورد هر چیزی اظهار نظر کنید ؟

این سایت مربوط به آقایون هم هست، نه فقط خانم ها، عکسی هم که فرستادین خوشگل افتادین توش،

این سایت مربوط به آقایون هم هست، نه فقط خانم ها، عکسی هم که فرستادین خوشگل افتادین توش،

بله درسته 

آقایونی که اینجا عضون یا باردارن یا درحال اقدام ☺️

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند 
حالا برعکس خانواده من اصلا گیر نبودن.خودم از اول راهنمایی گیر دادم چادر میخوام چقدر گریه کردم.شانسم ...

شمام کمر همت ببند اونجور ک دوست داری باش، اولش عبا بپوش بعد چادرای مدرن و شال دار اینا بعد چادرس ک دوست داری سرت کن کم کم پیش برو چرا تسلیم خواسته های بقیه میشی این‌پوشش توعه نه اونا

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810