2777
2789
عنوان

چادرمو برداشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1167 بازدید | 110 پست
عجبا مادرشوهر ما حالا میگف چیه این چادر نپوشین دلم میگیرهاز چیزای مشکی فراریه معتقده عروساش چیتان پی ...

قدر مادرشوهرتو بدون 

بیا مادرشوهر عوضی 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمام چادرو برداشتی؟

اره 

من ۱۴ سالم بود برداشتم 

کل خانواده مادری و پدری من چادری هستن

بچه رو از سن کم میگن چادر بپوشه 

من از ۱۴ به بعد برداشتم 

البته بازم استایل دلخواه خودمو نداشتم 

ولی دیگه بعد ازدواج اونجوری میپوشم که دلم میخواد 

میگن تغییر کردی 😅 تغییر نکردم خود واقعیم شدم

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶
خب باشه قبول، ولی کجای قرآن گفته چادر بپوش، فقط اندازه پوشش معین شده، نکنه میخوای بگی توی قرآن گفته ...

بحث این نیست که پوشش مطرح توی قرآن چیه 

بحث اینکه آیه قرآن رو اشتباه بکار نبرید 

سواد رو ببرید بالا 

بحث رو هم عوض نکنید 😉

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند 
2805

عزیز دلم منم چادرمو برداشتم منتها فرق من با تو اینه که من متاهلم تو مجردی با اینکه متاهلم دخالت‌های خیلی شدیدی رو تو زندگیم داشتم و همشو پشت گوشم انداختم چون خدای من سر جاشه اعتقادات من سر جاشه دعاهام سر جاشه من زیارت عاشورا می‌خونم من دعا می‌کنم من نماز می‌خونم دیگه قرار نیست کسی که نماز می‌خونه حتماً چادری باشه تو تو اعتقادتو به خدا داشته باش حجابتم در حد خودت رعایت کن دیگه چی می‌خوای😂❤️

خب کسی که دوس داره چادر میپوشه کسی هم نمی‌خواد مانتو دیگه، جفتش حجابه، کجای قرآن و دین گفته باید چاد ...

خب چادر و روسری و مانتو یک پوشش خانم هاست ، شما اینجا تشریف دارین که د مورد هر چیزی اظهار نظر کنید ؟ 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خب کسی که دوس داره چادر میپوشه کسی هم نمی‌خواد مانتو دیگه، جفتش حجابه، کجای قرآن و دین گفته باید چاد ...

منم معتقدم اجباری نیست 

پوشش اگر کامل و درست باشه 

چادر و مانتو نداره 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
عزیز دلم منم چادرمو برداشتم منتها فرق من با تو اینه که من متاهلم تو مجردی با اینکه متاهلم دخالت‌های ...

دقیقا‌ نظرم همینه من خط قرمزای خودمم دارم ولی نمیتونم برده اونا و افکارشون باشم 

منم بزور فرهنگ و شهری که بودیم یمدت مجبور بودم استفاده کنم کنار گذاشتم خداروشکر

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ

2810