2777
2789
عنوان

خاله بازیشون تموم‌نمیشه😪

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 24 پست
متاسفانه بعضی پدر و مادرها فقط دوست دارند بچه ها رو دور هم جمع کنند و از دورهمی لذت ببرند. دیگه به پ ...

واااای چقد قشنگ حرف دلمو زدی

احسنت به شما

دقیقاً همینه

مادرشون شلخته

بچه ها بی خیال

بعضی عروساشم‌لنگه خودشن

بعد میبینی ساعت ۱۱ شبه،مهمونا گشنه نشستن و هنوز خبری از شام‌نیست

نمیتونن مدیریت کنن و جا هم ندارن غلط میکنن دعوت میکنن

هی میگن بچه ها لال بشینن.نمیشه که

خودت مستقیم اعتراض نکن ولی با دلیل و مدرک به شوهرت بفهمون که اونجا بهت خوش نمیگذره. ممکنه اعتراضت رو با زبون خودش انتقال بده و اگر این کار رو نکنه، به شما برای رفتن سخت گیری نکنه و همین طور آمدن اونها. در مجموع اگر به شوهرت اعتراض کنی، بهتره چون اگر کاری هم نتونه یا نخواد انجام بده شما رو درک میکنه و بهت حق میده.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم یعنی یهو میان بی مقدمه بعدشم معلوم نیست میرن هستن دقیقا درکت میکنم خدا بهمون صبر بده

آخ آره

اینا میگن فلان روز میایم ولی باز میگن معلوم نیستاااااا

آخرشم یهو از سه نفر میشن ۱۰ نفر.

شوهرمم سرکاره و من با بچه ۵ ساله دست تنهام.

گاهی هم میشه دعوت میکنن شوهرم سرکاره ولی منو مجبور میکنه برم.خیلی اذیت میشم بقرآن

خودت مستقیم اعتراض نکن ولی با دلیل و مدرک به شوهرت بفهمون که اونجا بهت خوش نمیگذره. ممکنه اعتراضت رو ...

بابا میدونه من اذیت میشم

باز منو به زور میبره و مجبورم میکنه شب بمونم

چه مَرَضیه شب بمونم جایی که جا ندارن.همش مجبورم لباس پوشیده بپوشم.امکانات نیست،همش سرپا دارم‌جون میکنم

2805
ازجونت مایه نزار

آخه جالبه که مادرش با زبون میگه پاشین کمک کنین ولی آشپزخونه پر آدمه.بعد مادرشوهرم چهارتا مهمون میبینه جوگیر میشه هی دستور میده به عروساش.

من دخترای جاریام باشن دست به ظرف نمیزنم ولی برای پذیرایی کمک میکنم.چون از زیر کار در میرن

متاسفانه بعضی پدر و مادرها فقط دوست دارند بچه ها رو دور هم جمع کنند و از دورهمی لذت ببرند. دیگه به پ ...

خونه پسراشونم میرن انگار هتله

میریزن میپاشن و هی دستور میدن.آخرشم منت میذارن که اومدیم.میخوام نیان صد سااااال

غیر عذاب و کمردرد چی دارن؟

مادر من میاد صبحا با بچم بازی میکنه و بهش صبونه میده تا من بیشتر بخوابم و استراحت کنم.اونوقت مادرشوهرم و دختراش اومده بودن صبح توقع داشت من پاشم برم برای خانم بربری تازه بخرم.اونم روز جمعه.شوهرمم سرکار بود.

شبشم ساعت ۴ خوابیده بودم.

شوهرم خانوادشو دعوت میکنه و فقط انگار من میزبانم

مشکل اصلی شوهرته که نمیتونه مدیریت کنه وگرنه اونا روالشون همونه

نه بابا چه روالی

انقد شلخته و بی قانون بودن کجاش درسته

آره دقیقا شوهرمم که همش آویزونشون میشه بیاین بیاین

فکر من نیست که کمکی ندارم

خودشم مثل مهمون میشینه کمک نمیکنه مگر اینکه با زبون بخوام و یه میوه ببره برا مهمون.اونم میدونم مادرشوهرم پشت سرم میگه از شوهرش کار میکشه.