2777
2789
عنوان

تو رو خدا اگه تجربه عفونت و درد گوش داشتید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 69 پست
من گوشم کلا مسبب عفونت و قارچه..تنها قطره ای ک رو گوش من جوابه بدون هیچ قرصی..الکل بوریکه میسوزونه و ...

منم استفاده کردم قطع که میکنگ دوباره شروع میشه

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

عزیزم سرت رو خم کن حین ریختن قطره طوری ک گوشت بالا باشه ، وقتی ریختی پنبه استریل بذار رو گوشت و ۵ دق ...

کپسول فلوکونازول هم داده بهم 

اون دیگه برا چیه 

بوی نم بارون 😍🌧️☔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مستقیم قطره رو میریختید ؟؟؟آخه اینجا ی نفر گفت با پنبه باید بریزید

من خودم مستقیم میریختم 

رفاقت با ✨خدا✨خیلی قشنگه،رهات نمی‌کنه،حتی اگه ازت بی‌معرفتی ببینه...
2805
وای دردش دردش جیغم رو در میاره 😭😭😭😭انگار خنجر میزنن تو گوشم

منم همینجور بودم نگران نباش فقط حتما سروقت داروتو مصرف کن زود خوب میشی دوستم😊

رفاقت با ✨خدا✨خیلی قشنگه،رهات نمی‌کنه،حتی اگه ازت بی‌معرفتی ببینه...

من اره یکیشو ی کوچولو عفونت داش سکشن کردم،، ولی اون یکی پردش سوراخه همش عفونت میکنه هرسالم عفونت میکنه، قرص میده و قطره،، دکتر گف باید مراقبت کنم هروخ میریدحموم پنبه چرب کن بزار تو گوشت ک اب نره توش، اگر ی وخ رفت باد خنک سشوار از دور بگیر سمت گوشت

🦋🌱

این خوبه من نزدیک یه هفته دوتا گوشم شدید کیپ بود داشتم دیوونه میشدم یعنی حاضر بودم درد بکشم ولی کیپ نباشه دیگه رفتم دکتر خوب شدم

اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم احمق نداشتم و همچنین اعلاناتم باز نکردم
من به حدی گوشم عفونت کرده بود گوشم سوراخش از شدت تورم بسته تر شده بودانتی بیوتیک های قوی و قطره بزنی ...

سفکسبم بهتره 

یا آموکسی کلاو برا عفونت گوش ؟؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
2810