2777
2789
عنوان

شوهرم گفت عقد دروان آشناییه

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 54 پست

تو اين نى نى سايت هم مورت بخواى بدتر اعصابت بهم ميريزه 

نميدونم بچه ان ،عقل ندارن ،ى سرى عقده اين كه خودشون نتونستن طلاق بگيرن ،يا زندگياى خودشون داغونه 

نميدونم كلا فازشون چيه 

ولى فقط پيشنهاد طلاق ميدن همين 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از ذهن بقیه هم میتونه حذف کنه؟ مگه زندگی مسخره بازیه. اسی باید حرفو نشنیده بگیره همین چون حرف خودشم ...

ذهن بقیه کیلو چند؟ 

اگه یه رابطه سم بود باید کشید کنار حتی اگه رابطه ام داشتی با طرف 

تو ایران با حرف مردم زندگی میکنن تهش میگن پیر شدیم پای اشتباهاتمون

2805
تو اين نى نى سايت هم مورت بخواى بدتر اعصابت بهم ميريزه نميدونم بچه ان ،عقل ندارن ،ى سرى عقده اين كه ...

پیشنهاد طلاق نه ولی فرهنگسازی کنیم که اگه شوهر بد بود نباید به پاش بسوزی خدا شاهده بچه دار شم به بچمم میگم 

اینم نگفتیم طلاق بگیر کلی بود حرفم عقده ای هم خودتی بی شخصیت

قبل از اینکه من حرف از آشنایی بیشتر تو دوران نامزدی بزنم اون گفت حواست به زندگیت باشه🥲بعد منم عصبی شدم این حرفو زدم من اصلا دوستی ندارم میگه تو تحت تاثیر رفیقاتی اونا زندگیشون دووم نداره توام حواست به زندگیت باشه

ذهن بقیه کیلو چند؟ اگه یه رابطه سم بود باید کشید کنار حتی اگه رابطه ام داشتی با طرف تو ایران با حرف ...

حالا که فعلا همه با حرف مردم زندگی میکنن. انقد راحتم نباید نسخه طلاق پیچید خودشون اگر کار به جای باریک بکشه جدا میشن لازم نیست ما ترغیبشون کنیم. نقاط قوت و ضعف رابطشون رو نمیدونیم که. حالا واسه یه حرف برن طلاق بگیرن؟حرف جفتشون بد بود