2777
2789
عنوان

یکی از دوستای دانشگاهم متاهله ولی میگه به کسی نگو😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 68 پست

الان تاپیک بغلی یه دختر ۱۸ ساله میخواست بایه مرد ۳۴ ساله ازدواج کنه اینا به خاطر پول و موقعیت شغلی بایه پیر پسر ازدواج میکنن بعد تازه فیلشون یاد هندستون میکنه یادشون میفته جوونی نکردن😂

چقدر زنای بی چاک و دهن منزجر کنندن کلا دوتا نظر دادی تو جفتش نتونستی محترمانه صحبت کنی بعد راجب رواب ...

شما اگر ب من توهین نمیکردی الان اینجوری جواب نمیگرفتی دوست عزیز 

پس مقصر خودتی دیگه هم نبینم به من جوابی بدی برو جای دیگه نظرتو مطرح کن 

موفق باشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

يه چند تا سوال دارم ممنون ميشم جواب بدين درساتون خيلي سخته چجوري تو دانشگاه ميخوندين؟

بفرمایید...

کاش جزئی‌تر بپرسید که بتونم جواب بدم

خب قطعا سخت بود، زمان مطالعه‌م بالا بود و از یه جایی به بعد گروهی مرور می‌کردیم 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
2805

کاری با گرم گرفتنش با پسرا ندارم

نمیدونم منظورش چیه.

ولی به هیچ عنوان پنهون کردن تاهلش رو نمیتونم به نیت خوب برداشت کنم. شماهم خیلی باهاش قاطی نشو یوقت دین رو گردنت نیاد

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
مرسي اهانبه نظرتون براي تخصص خوندن كدوم گرايش بهتره؟

تخصصاش زمین تا آسمون فرق دارن

فاکتور اول علاقه‌س

فارماسیوتیکس و فارماکوتراپی و اقتصاد دارویی هرسال بیشترین تقاضا رو دارن

از نطر درآمد برخلاف پزشکی، تخصص تاثیر چشمگیری نداره

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
تخصصاش زمین تا آسمون فرق دارنفاکتور اول علاقه‌سفارماسیوتیکس و فارماکوتراپی و اقتصاد دارویی هرسال بیش ...

اهان  

الان داروخانه زدن خيلي سخته؟ حقوق مسئول فني چنده؟ بعد كساني كه مدركشون رو ميذارن حقوق ميگيرن بعدا براشون مشكلي پيش نمياد؟ 

کار قشنگی نمیکنه ما تو دانشگاه همه باهم دوست بودیم و مجرد متاهل برامون فرقی نداشت 

اونایی هم که ازش دفاع میکنند اگه یه مرد متاهل بودنشو مخفی کنه همینقدر براتون نرماله یا به فحش میبندینش ؟ 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

الان قضاوت من ب شما چهعزیزم اسی تاپیک گذاشت من نظرمو دادمشما روی نظر من واقعا نمیفهمم چرا باید نظر ب ...

شما موقع نوشتن این پیام اصلا فکری کردید؟ اسی باید به نتیجه برسه؟ ببخشید زبونم لال اسی خدا هستش که باید به نتیجه برسه یا من و شما؟ زندگی اون خانم نه به من نه به شما نه به اسی ربطی نداره پس نتیجه میگیریم این زنجیره از بیخ غلطه و هیچکدوممون نباید از اول بحثی رو باز میکردیم

اهان الان داروخانه زدن خيلي سخته؟ حقوق مسئول فني چنده؟ بعد كساني كه مدركشون رو ميذارن حقوق ميگيرن ب ...

زدن آسونه، نگهداشتن سخته

به استان بستگی داره، تک شیفت حدودا ۳۰

مورد آخر هم بدبخت شده، خودش خبر نداره

زدن آسونه، نگهداشتن سختهبه استان بستگی داره، تک شیفت حدودا ۳۰مورد آخر هم بدبخت شده، خودش خبر نداره

پس چرا ميگن زدنش سخته مجوز نميدن؟ 

تك شيفت منظورتون چند ساعت ميشه؟ 

ميشه از خطرات مورد اخر بگين؟ 

پس چرا ميگن زدنش سخته مجوز نميدن؟ تك شيفت منظورتون چند ساعت ميشه؟ ميشه از خطرات مورد اخر بگين؟

قدیم اینطور بود

۴ الی ۶ ساعت

فکر کن دسته چک و حساب بانکی و اعتبار نظام پزشکی و پروانه‌ت رو بدی دست کسی که هرلحظه ممکنه پرتت کنه بیرون!!! پول مال اونه، کسور و قصور برا تو

نهبستگی ب ادمش دارهولی کلا کسی اگه بخواد توی دوره ی دانشگاه خوش بگذرونه نباید متاهل باشه وگرنه میتو ...

دانشگاه برای خوش گذرونی نیست 

نتیجش میشه تحصیل کرده های بیسواد 

درضمن ربطی به زود اذدواج کردن نداره به چشم و دل سیری و تعهد و وفاداری ربط داره 

آدم باید ظرفیت و جنبه داشته باشه نه اینکه هول باشه 

2810