hjahwhgsbs مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 1044 عنوان بیبی چک 42 بازدید | 8 پست مثبته یا منفی؟ می رسد که روزی آهی بکشم از روی خوشحالی😊😊 امروز | 12:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maridaa عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 484 برو بابا تاپیکات دروغه در ضمن کار من مثل مبصر هست شاید بیشتر بخندی بلکه لاغر بشی تا بچت بتونه تورو بزنه نه تو آره داشتم می گفتم من مبصرم و چون تو کار غیر قانونی میکنی فکر میکنی ما هم همین طوریم دوست عزیز کافر همه را به کیش خویش پندارد
maridaa عضویت: 1402/06/25 تعداد پست: 484 راستی راستی بچه ها این حس ششم نیست این دورغ میگه قبلنا یعنی دو هفته پیش گفت یه حس ششم بیاد !! ضمنا همه حس ششمی ها اشتباه میگن فقط و فقط تفریحه و واقعیت نداره من جای خانوم تهرانی بود تاپیک حس ششم رو در جا پاک میکردم
hjahwhgsbs مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 1044 برو بابا تاپیکات دروغه در ضمن کار من مثل مبصر هست شاید بیشتر بخندی بلکه لاغر بشی تا بچت بتونه تورو ب ... خب گفتم دیگه به تلاشت ادامه بده عزیزم ایشالا موفق میشی می رسد که روزی آهی بکشم از روی خوشحالی😊😊
hjahwhgsbs مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 1044 راستی راستی بچه ها این حس ششم نیست این دورغ میگه قبلنا یعنی دو هفته پیش گفت یه حس ششم بیاد !! ضمنا ه ... اها اره تو حس ششمی خداروشکر یک حس ششم داریم😍😍 می رسد که روزی آهی بکشم از روی خوشحالی😊😊
hjahwhgsbs مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 1044 راستی راستی بچه ها این حس ششم نیست این دورغ میگه قبلنا یعنی دو هفته پیش گفت یه حس ششم بیاد !! ضمنا ه ... پس کل حس ششما رو از سایت پاک کن تو بشین جاشون 😍😉😉👏 می رسد که روزی آهی بکشم از روی خوشحالی😊😊