2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم برا همه غذا سفارش داد جزمن

| مشاهده متن کامل بحث + 4238 بازدید | 160 پست
اون شخص هم داشتن از تشیع جنازه برمیگشتندقیقا ۲۰ نفر بودنهمسرش گفته بود با پسرشون غذا بخورهو بعد به ز ...

نه عزیزم اون تاپیک پربازدید رو منم دیدم و یادمه 

متنش این بود:(نمیشد لینک گذاشت کپی کردم)

سلام امروز دختر جاریم شوهرش بچش مهمون کرد رفتیم رستوران .برا خودش و اونا خرید برا منو بچم یدونه خودش میدونه بچم هیچوق غذاشو ب من نمیده بچم گف خودم میخورم تو دس نزن و تااخر سر میز نوشابه خوردم.اخرسر هم گفتم گف باز از دماغمون در بیار بااخلاقای گندت حرف درس کن

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما تعیین میکنی تو‌ کدوم تاپیک برم؟😐اینجا یه سایت عمومیهاگر ناراحتی...ناراحتیتو رفع کن بعد تاپیک بز ...

منطقی هستم 

وقتی باور نداری برا چی میایی تاپیکم 

همه که مثل تو مریض نیستن

برا الکی زر زدن چی میدن ؟؟؟

گاه باید خندید بر غمی بی پایان 
ولی امکان نداره انقد دقیق پیش بیاد دقیقا همون متنهدر هرصورت برای من که مهم نیست

نه دقیقا همون متن نیست ، چون منم اون تاپیک رو یادمه 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
2805

من اگه بودم غوغا ب پا میشد

انقد بدم میاد شوهر آدم یعنی پول یدونه پرس غذارو نداره 

چقد باید گدا باشی واسه زن و بچه ات ببین من اگه جای تو میبودم مراعاتشو نمیکردم پرس غذای خودشو میگرفتم تا ته میخوردم اگرم خانواده ی شوهرم میپرسیدن چرا غذاشو گرفتی میگفتم شوهرم چربی داره براش اینجور غذاها خوب نیس بریم خونه حتما براش ی چیزی درست میکنم ک بخوره یا میتونه بره ی غذای دیگه سفارش بده

از همین الان پارتنرم هی میگه مامانم فداش بشم مامانمو خیلی دوس دارم مامانم تنها کسیه ک منو بیشتر از تو دوس داره داره میره رو نروم اصن اعصاب برام نزاشته لوس

ن بچه ای نبودفقط پسر من پنج سالدختر خواهر شوهرم ۱۵ سالگرفت برا اوناهم

نمیدونم چرا دارم برات حرص میزنم 😂😅ولی کار شوهرت خیلی زشت بوده تو هم باید تلافی میکردی غذای خودشو میخوردی تا بفهمه تو و بچتم مهمین

زن خودش واجب تر از اون ۲۰ نفر بود

بابا خیلی سادس چرا میخایید نشون بدید ک واس خانومش ارزش قائل نشده

شما پول لازم باشید ب پدرو مادر میگید یا ب فامیل خب پدرو مادر

چرا؟چون احساس راحتی میکنید چون هیچ فرقی باهم ندارید اینم دقیقا همونه از اونا خحالت کشیده رودروایستی داشته ولی دیرش نسبت ب خانومش اینطور بوده ک از من ک ناراحت نمیشه ما باهم این حرفارو نداریم گ جفتمونم همدیگرو میشناسیم و مشکلی نداریم

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

اینو ول کن،، شوهرت چ پولداره،، غذا برای۲۰نفر... خودش پول ی مجلس بله برونه

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

نمیدونم چرا دارم برات حرص میزنم 😂😅ولی کار شوهرت خیلی زشت بوده تو هم باید تلافی میکردی غذای خودشو م ...

اگه من غذای اون برمیداشتم قیامت میشد 

بشقابو میزد تو سرم

تو یه میز باهم نبودیم

بابا خیلی سادس چرا میخایید نشون بدید ک واس خانومش ارزش قائل نشدهشما پول لازم باشید ب پدرو مادر میگید ...

نه بابا پول داشت خیلی هم داشت

گفت با بچه بخوره 

اما پسرم گفت نه من نمیدم بهت مامان

دختر خواهر شوهرم دید 

غذاشو با من نصف کرد

2810