2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم برا همه غذا سفارش داد جزمن

| مشاهده متن کامل بحث + 4238 بازدید | 160 پست
الان بهش گفتم کلی فحش داد گفت دیگه حق نداری جایی بیایی ندید بدید حسود

😐😐 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️

خب واقعا مشخصه برای اینکه شمارو از خودش دونسته و میدونسه ک ناراحت نمیشید ازش اینو از شما خاسته ن اینکه واس غریبه ارزش قائل شده برا شما ن

شاید اصلا برای ۲۰نفر غذا گرفته دیده پولی ک همراهشه ته کشیده 

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه عجیب😔😔😔😔🥺🥺

تو جمع بچه ی دیگه ای هم بود؟ واس اونا چجور گرفته بود؟

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
واقعا 🤔🤔🤔🤔این جریان برا دیشبه

اون شخص هم داشتن از تشیع جنازه برمیگشتن

دقیقا ۲۰ نفر بودن

همسرش گفته بود با پسرشون غذا بخوره

و بعد به زور غذا پذیرفته بود

خودت بگیر قضیه چیه دیگه😂ماشالله روتو برم

2805
یه لحظه به خودم شک کردم 😑😑😑حداقل از رو پربازدیدیا برندارید ضایعا

عزیزم یعنی چی آخه 

مگه مریضم 

مگه بیکارم 

بخدا دیشب برا همه گرفت 

بجز من 

ب قرآن 

گاه باید خندید بر غمی بی پایان 
خب واقعا مشخصه برای اینکه شمارو از خودش دونسته و میدونسه ک ناراحت نمیشید ازش اینو از شما خاسته ن این ...

زن خودش واجب تر از اون ۲۰ نفر بود 

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
خب واقعا مشخصه برای اینکه شمارو از خودش دونسته و میدونسه ک ناراحت نمیشید ازش اینو از شما خاسته ن این ...

خو در اونصورت باید خودش با بچه میخورد ن زنش

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
یه لحظه به خودم شک کردم 😑😑😑حداقل از رو پربازدیدیا برندارید ضایعا

ممکنه این اتفاق برای ایشون هم پیش اومده باشه

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
چ‌کار زشتی کرده شوهرتهمیشه اینجوری؟یا شاید واقعا بی منظور بوده پولش کم بوده نمیدونم

پولش کم بود غذای خودشو میآورد با زنش باهم بخورن از خانمش هم عذرخواهی میکرد که ببخش پول نموند براک

اون شخص هم داشتن از تشیع جنازه برمیگشتندقیقا ۲۰ نفر بودنهمسرش گفته بود با پسرشون غذا بخورهو بعد به ز ...

نمیدونم 

برام مهم نیس باور کنی یا نه

من واقعا ناراحتم 

چ این حقیقت برا دیشبه 

برو بیرون از تاپیکم 

گاه باید خندید بر غمی بی پایان 
نمیدونم برام مهم نیس باور کنی یا نهمن واقعا ناراحتم چ این حقیقت برا دیشبه برو بیرون از تاپیکم

شما تعیین میکنی تو‌ کدوم تاپیک برم؟😐

اینجا یه سایت عمومیه

اگر ناراحتی...ناراحتیتو رفع کن بعد تاپیک بزن...منطقی باش

پولش کم بود غذای خودشو میآورد با زنش باهم بخورن از خانمش هم عذرخواهی میکرد که ببخش پول نموند براک

درسته میگم شاید هول شده 

وگرنه این حرف میشه برعکس‌گفت ک برا بچه غذا نگیریم نه ک بگه برا تو‌نگیریم 

در کل کار احمقانه ای کرده

2810