2777
2789
عنوان

مامانم وقتی بابام نیس هیچی نمیزاره درست کنیم همش حاضری

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 31 پست
خسیسه خسیسهمیشه یخچالم پره هااا ولی نمیزارره دبگه نمیتونم حاضری بخورم شده گشنگی بکشم ولی لب به حاضری ...

پدرت چند وقت ی بار میاد‍؟پدرت هست غذا دارید؟نمیتونی بری خونه مادربزرگی خاله ای بخوری؟واااااای اعصابم خراب شد گناه داری خو گرسنه

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
پول ندارم سفارش بدم میترسم بیاد بزنتم زنگ زدم اجازه بگیرم که درست کنم از پشت تلفن میخواست خفم کنه دی ...

با بابات خیلی منطقی و آروم حرف بزن 

بگو بابا من اینجوری دارم اذیت میشم 

لطفاً به فکر من باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اینجوری نیست همیشه غذای جدید درست میکنه چه بابام باشه چه نباشه تازه گاهی من میگم حوصله داریا یه چ ...

قدرش رو بدونید تورو خدا همچین مادری ارزوهه دستاشو ببوس

خدا حفظش کنه براتون 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
مادر منم تقریبا همین بوداما چون خودم زخم خورده هستم پسرم هر چی بخواد درست میکنم حتی اگر شده روزی ۱۰ ...

مامان من بداخلاقه جرعت نمیکنم در یخچال رو خداشاهده باز کنم ادمو به فحش میکشه 

آفرین مادر نمونه ایی ان شاالله منم در اینده هیچی برای بچه هام کم نمیزارم 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
2805

فامیلی ندارید؟ مادربزرگی، عمه‌ای، خاله‌ای... به مادرت بگو من میرم اونجا غذا میخورم. فایده نداشت واقعا پاشو برو پیششون بگو غذا نداشتیم مامانم هم گفت درست نکن منم اومدم اینجا. رک به مادرت بگو تو مشکل روانی داری آدم نرمال هر روز غذا میخوره نه ماهی یک بار. من اینجوری نمیتونم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
قدرش رو بدونید تورو خدا همچین مادری ارزوهه دستاشو ببوسخدا حفظش کنه براتون

فدات عزیزم خدا مادر شمارم هدایت کنه آخه چه کاریه میکنه اگه حوصله نداره بپزه حداقل اجازه بده شما درست کنی. پول نداری بری بیرون ساندویی چلوکبابی چیزی بگیری بخوری؟ 

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
مامان من بداخلاقه جرعت نمیکنم در یخچال رو خداشاهده باز کنم ادمو به فحش میکشه آفرین مادر نمونه ایی ان ...

اهمیت نده به بد اخلاقی هاش بزار دو نفر بفهمه شاید خجالت بکشه رفتارشون درست کنه

پدرت چند وقت ی بار میاد‍؟پدرت هست غذا دارید؟نمیتونی بری خونه مادربزرگی خاله ای بخوری؟واااااای اعصابم ...

هفته یبار میاد🥲

غذا برنجی داریم اونم اگر خودش درست کنه واییی خدا نصیب نکنه انقدرم ادعا داره که نگو 

تا چندروز هی منت فقط سر من میزاره که مردم همینم ندارن مردم نون نمیخورن فلان 

دستپختشم اصن خوب نیس تو غذا درست کردن خیلی خساست به خرج میده نه رب میزنه فقط یه گوجه رنده میکنه بجای رب زدن 

ادویه هم فقط زردچوبه نمک میاره پای سفره میگه خودتون بزنید 

مرغ و گوشت بقران قسم جوری درست میکنه حتی بوش هم حالتو بهم میزنه از بس بو میده و یه عالمه اب می‌ریزه روش بدون طعم و مزه 

خودمم بخوام درست کنم میاد بالا سرم تا به قول خودش مواد غذایی خراب نکنم یا نمیزاره بریزم ولی دستپخت خودم خیلی بهتره 

هفته یبار میاد🥲غذا برنجی داریم اونم اگر خودش درست کنه واییی خدا نصیب نکنه انقدرم ادعا داره که نگو ت ...

ی فکری بکن .از دعوا نترس .ی کودتایی بکن .شاید به خودش اومد .ازشون بخواه آنقدر ضعیف نباش تو زندگی حقتو بگیر.دیگه ی غذای گرم حق تو هست

اهمیت نده به بد اخلاقی هاش بزار دو نفر بفهمه شاید خجالت بکشه رفتارشون درست کنه

بیین دیگه همه میدونن همه 

حتی دلش نمیخواد خواهر و مادر خودش خونش بیان یه استکان چایی اینجا بخورن 

زورش میاد!!وقتی میان انقدر اخم و تخم میکنه که نگووو 

بعدم هی منت سزشون میزاره 

هیچکس از ترس همین جرعت نمبکنن خونه ما بیان

فامیلی ندارید؟ مادربزرگی، عمه‌ای، خاله‌ای... به مادرت بگو من میرم اونجا غذا میخورم. فایده نداشت واقع ...

مادربزرگم خیلی خوبه از لحاظ غذایی میدونه مامانم اینجوره میرسه بهمون و دست و دلبازه با اینکه وضعش خیلی خوب نیس 

ولی دورن ازم مامانم نمیزاره برم خونشون بیشتر تو مراسمات همو میبینیم 

با بابات خیلی منطقی و آروم حرف بزن بگو بابا من اینجوری دارم اذیت میشم لطفاً به فکر من باش

اعتیاد داره مهم نیس براش بیخیاله 

ی فکری بکن .از دعوا نترس .ی کودتایی بکن .شاید به خودش اومد .ازشون بخواه آنقدر ضعیف نباش تو زندگی حقت ...

انقدر از بچگی تخریب شدم و این کاراش رو سرم در اورده دیگه عادت کردم 

تو سری خور بار اومدم با اعتماد بنفس پایین بخاطر رفتارهای مامانم اطرافیان هم مدام تخریبمون میکنن و دعوامون میکنن توهین میکنن بهمون 

من انقدر کم توقعم فقط دلم میخواد مامانم یروز دعوا راه نندازه و اعصاب همه مون رو خرد نکنه 

فقط یه روز ما تو این خونه ارامش داشته باشیم 

انقدر از بچگی تخریب شدم و این کاراش رو سرم در اورده دیگه عادت کردم تو سری خور بار اومدم با اعتماد بن ...

درکت میکنم عزیزم ولی از ی جایی به خودت بیا .من نمی‌گم خدایی نکرده به مادرت بی احترامی کن .واقعا ی غذای ساده چیزی نیست که بخوای ازش محروم باشی ازش اجازه نگیر درست کن .من خودم مادرم معلومه تا جایی که بچه هام احساس کنم ازم میترسن و برای همه چیز ازم اجازه میگیرن دست بالا میگیرم .ی روز ازش اجازه نگیر غذا درست کن نهایت بیاد دعوا کنه خیلی محترمانه بگو خیلی وقته غذا نخوردیم گرسنه بودیم 

خودت درست کن اجازه هم نگیر اگر حرف زد سروصدا کن بگو‌تو نخور ولی من نمیتونم

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
2810