2777
2789

خیلی جاها رفتم من المان رفتم هند ترکیه دبی گرجستان قبرس

هند نرو🤣🤣🤣

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
هند چرا ؟ و اینکه برای سفر اول ارزون چی ؟

برو ترکیه برای شروع شهر انتالیا یکم گرونه استانبول بهتره بنظرم 

هند که امنیت نداره ادم هم کثیفه

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

همه جا ارزش رفتن و دیدن رو داره اصلا نمیشه گفت کجا خوبه و کجا بده .بستگی به خودتون داره مثلا تفریح بخواین یا طبیعت یا خرید و ...

و البته به اینم بستگی داره که آدم سازگاری باشید چون بعضی کشورا تفاوت زیادی باهامون دارن و با محیط و غذا شاید بهتون خوش نگذره مثلا هند و چین و چک و ...

به نظرم اگه اولین سفر خارجیتون هست ارمنستان و گرجستان و ترکیه و دبی بهتره....

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
همه جا ارزش رفتن و دیدن رو داره اصلا نمیشه گفت کجا خوبه و کجا بده .بستگی به خودتون داره مثلا تفریح ب ...

ممنونم ازتون من ادم خوش سفر و بسازیم ولی مالی فقط برام مهمه