2777
2789
عنوان

بله رو دادم💍

| مشاهده متن کامل بحث + 11591 بازدید | 335 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخاطر اینکه ازش 17 سال بزرگتره میگه حاجی.من با مامانم 18 سال تفاوت سنی دارم🤣

ملت دیوونن بخدا.ماها اصلا از این چیزا ندیدیم تو فامیل حتی از فامیلای بقیه هم نشنیدم

آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚
پیجتو پاک کن کم کم شماره هاشونو پاک کن بزار هیچ دسترسی به شوهرت نداشته باشن

نامزدیم بازاریه کل شهر میشناسنش 

اگه بخان کرم بریزن راحت میتونن

در حال فراموشی خاطرات..🌙دلبر پایین شهر
عزیزم شما که اهل دوست پسر و اینا بودی الان چرا داری با یه خانواده مذهبی وصلت میکنی ؟؟ حتی اگه دوستات ...

خانواده نامزدم همه چادرین ولی ظاهر همسرم امروزیه

ولی حاجیه و با خانوادش حج رفتن چندبار

ولی خب من که نرفتم مخشو بزنم عذاب وجدان داشته باشم..خودشون اومدن جلو

منم شوهرم وقتی دوس بودیم یسری از گذشتمو خودم بهش گفتم تا از اینواون نشنوه و گف مهم نیس قبول کرد و ۳ ...

مرد با درکیه پس

من نطرمو میگم دقیقا شرایطمم شبیه شما بود ازدواج کردم و الان ۹ ساله دارم زندگی میکنم و اگه کسی حرفی زد و چیزی پرسید فقط سر بسته بود خاستگار بودن خانواده در جریان بودن ...فقط همین اصلا جزیات تعریف نکن بدبین میشه تا میتونی از همه جدا شو نزار کسی از خودت از زندگیت از همسرت خبری داشته باشه سکرت باش ارامش داری ...و خودت پا پیش نزار برا گذشته لزومی نداره چیزی بدونه فقط تو زندگی پایبند باش و محکم پای زندگی و شوهرت بمون همین

2810