2777
2789
عنوان

بله رو دادم💍

| مشاهده متن کامل بحث + 10151 بازدید | 325 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بده🤦🏻‍♀️میترسماخه خانواده نامزدمم خیلی خیلی مذهبیناز گذشتم میترسم

نترس بابا گذشته گذشت منم ب شوهرم گفتم گذشته می‌خوایی بیا نمیخوایی هم بسلامت اومد بعد یک ماه باز 

2805
اینم بگم بدم میاد بگم نامزدم یا آقامون یا همسری😆من صداش میکنم حاجی🥰بس شمام صداش کنید حاجیپ.ن.پ: خا ...

چه چندش شدی فک کنم دوستات بخاطراین حرفات باهات سردن

من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛
قربونت بشم🤍🥲هرچی خدا بخاد همونه قشنگم

فداتشم عزیزم 

ان شاالله که خوشبخت بشی به دوستات و ایناهم بگو من از گذشتم کامل به نامزدم توضیح دادم نقطه ضعف نده دستشون 

کم کم هم قطع رابطه کن و نامزدت رو با سیاست بکش سمت خودت اعتمادش رو جلب کن 

بهش بگو دشمن زیاد داری ...

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

باهمچین دوستایی قطع به یقین کات کن وازهمه جا بلاک

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

از شوهر  من یاد بگیر چيزي هم شنید بگو دروغ میگن دست پیش بگیر دعوای زرگری راه بنداز والا عجیب نتیجه ش دلچسبه بگو اونا دروغگو هستن حسودن

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
2810