2777
2789
عنوان

بنظرتون به مادرشوهرم زنگ بزنم بشورمش خیلی پست فطررررته

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 42 پست

خدا لعنت کنه عفریته رو

حواست باشه شوهرتو باز گول نزنه. هی داغ شوهرتو کمکم تازه کن. بگو وای باورم نمیشه مامانت ناراحت بود که به تو چیز خوبی برسه. وای بنده خدا بابات چقدر زجر کشید

وای بگردم برات غصه نخور عشقم. خدارو شکر من و تو هم دیگه رو داریم

نیازی نیست به بقیه چیزی بگید. از خدا خواسته رابطتتو با خانواده مادری مادرشوهرت قطع کن

بعد طلاف نمیره سراغ عمه های شوهرت که. اتفاقا با اونا برو بیا بکشونشون سمت خودت. حتما اونا طرفدار داداششون یعنی پدرشوهرتن نه زن داداششون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو اگه واقعا تمیز بودی شوهرت واسه تمیزی بهت گیر نمیداد خونه ای که واقعا تمیز باشه اصلا جای حرف نمیمو ...

تمیزی از نظر هرکس متفاوته

بعد هم مردی که کمک نمیده تو تمیز کاری حق اظهار نظرم نداره

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

شوهرت چه سادس اینوروز دیگه دوباره گول مامانشو میخوره میر سمتش

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
2805

خدا این انسان های عفریته رو که خونه خراب کن هستن نبخشه.. فقط یک چیز می تونم بگم تا جایی که می تونی واسه شوهرت بهترین باش... هیچ زنگی هم نزن چون همه چی بدتر میشه ... هرچی رابطه تو و شوهرت خوب باشه هم خدا راضیه کمکت می کنه هم شوهرت جذب خودت میشه و جایی نمی ره که گوشش رو پر کنن از اراجیف ...

دعا کنید خدا شفامو بده
خدا لعنت کنه عفریته روحواست باشه شوهرتو باز گول نزنه. هی داغ شوهرتو کمکم تازه کن. بگو وای باورم نمیش ...

مارو کلی تهدید ب نفرین کرد ک اگ بشنوم رفتین خونه هووم هرگز نمیبخشمتون و ما دوساله نرفتیم ک این ناراحت نشه!!!!

تازه من بخاطر اینکه دلش نشکنه و قبلا گفته بود اگه برید خونه ی هووم شمارو نمیبخشم خونه هووش نرفتم دوس ...

وااای بیخود

دیوونه ای

یه شیرینی بخر بهشون سر بزن. به شوهرت بگو باباته بتده خدا دلش میشکنه. حق داشته. کل طایفه مادرشوهرتو بنداز دور. گوشی شوهرتو بردار همشونو بلاک کن

مارو کلی تهدید ب نفرین کرد ک اگ بشنوم رفتین خونه هووم هرگز نمیبخشمتون و ما دوساله نرفتیم ک این ناراح ...

بره گمشه

زنیکه خیر بچشو نمیخواد

حواست باشه شوهرتو فک و فامیل خام نکنن. با فاز درد و دل روحیه دادن به شوهرت داغ دلشو تازه نگه دار

حواست به خواهر شوهرتم باشه شر نکنه و شوهرتو گول نزنه

نسخه ۲مادرشوهرمن دست تو چی کار میکنه؟!!

ب شوهرم غیرمستقیم گفته ببین داداشت زنشو طلاق داده چقد آرامش داره!!!!!!!!!!!!

زنه اون پسرش ی خانم سن بالاااا بود ک صیغه بودن باهم و الان کات شدن

بره گمشهزنیکه خیر بچشو نمیخوادحواست باشه شوهرتو فک و فامیل خام نکنن. با فاز درد و دل روحیه دادن به ش ...

خواهرشوهرم ک فراری شده چون فهمیدن خیلی اوضاش خرابه....اونم فرار کرده جاشو نمیدونیم

تصمیم داریم قطع ارتباط کامل بکنیم

اره تصمیم خوبیه کم کن سالی یبار دو بار

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
2810