2777
2789
عنوان

بنظرتون به مادرشوهرم زنگ بزنم بشورمش خیلی پست فطررررته

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 42 پست
خواهرشوهرم ک فراری شده چون فهمیدن خیلی اوضاش خرابه....اونم فرار کرده جاشو نمیدونیم

بهترهههه

فقط به شوهرت عشق و محبت بده. قربوت صدقه برو خر ننه عفریته اش نشه

یه سر هم به پدرشوهرت بزن کلی از زنش تعریف کن. تحویلش بگیر. دعوتشون هم کن. اما فقط یکبار که اون لج نکنه که چرا هی میرید و میاید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خدا این انسان های عفریته رو که خونه خراب کن هستن نبخشه.. فقط یک چیز می تونم بگم تا جایی که می تونی و ...

شوهرم ک میگه دیگ تموم شده برام

از این میسوزم ک زنیکه چ قشنگ جلومون نقش بازی میکرد

شوهرم ک میگه دیگ تموم شده براماز این میسوزم ک زنیکه چ قشنگ جلومون نقش بازی میکرد

عزیزم من نظرات رو خوندم یک عده داشتن می گفتن بری با پدر شوهرت و زن جدیدش وارد رابطه شی تا حرص مادر شوهرت رو در بیاری یک عده می گفتن بری سراغ عمه های شوهرت با اون وارد رابطه شی... از من ب تو نصیحت به هیچ وجه تو مثل مادر شوهرت بد ذات نباش و برای درآوردن حرصش اینکارا رو نکن عاقبت نداره برات ... فقط تنها کاری که میکنی رابطه خودت و همسرت رو بهترین کن... دیگه من بعد کاری هم ب مادر شوهرت نداشته باش و هرکس خواست چیزی بگه خودت رو نشنیدن بزن... اصلا رو چیزای منفی زوم نشو انرژی تو واسه کارای خاله زنک بازی هدر نده... تمام انرژی تو واسه خودت و شوهرت بذار و هرکسی بهت ستم کرد واگذارش کن ب خدا و هرکسی آزارت داد و ظلمت کرد باهاش قطع رابطه کن... فقط روح پاک و لطیفت رو خرج حرص درآوردن بقیه نکن که فطرتت و ذاتت کثیف و سیاه بشه. از خدا می خوام روز ب روز رابطه تو و همسرت محکم‌تر و شیرین تر بشه

دعا کنید خدا شفامو بده
شوهرم گفت من بهش گفتم من عاشق تمیزی سارام چی داری میگی

پس چراهمش بهت گیرمیدادسرتمیزی؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
ب شوهرم غیرمستقیم گفته ببین داداشت زنشو طلاق داده چقد آرامش داره!!!!!!!!!!!!زنه اون پسرش ی خانم سن ب ...

یاخدااااا نه دیگه دراین حد نیس برامن 

فقط دخالت هاش بی حد و اندازه س!