2777
2789
یعنی دکتر زنان بهت یه سونو نداده؟ازمایش چی دادی ک میگه نرماله😐😐😐از هورمون و... میگه نرماله😐؟مثلا ...

اندومتریوز واقعا عذاب اوره دردشو اینجوری که توصیف کردی عین درد زایمان می مونه امیدوارم زودتر خوب بشی

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
کلا من چند وقتی ریز.ش مو دارم نمیدونم ربط داره یانه من ینو گرافی معمولی مرفتم مشخص نبود خیلی ریز بود ...

منم متاسفانه این ماه فهمیدم ی ذره تنبلی دارم فردا میشه 30 روز که هنوز پریود نشدم من که ی هفته جلو مینداختم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا من چند وقتی ریز.ش مو دارم نمیدونم ربط داره یانه من ینو گرافی معمولی مرفتم مشخص نبود خیلی ریز بود ...

آزمایش هورمونی با سونو هر دو رو باهم بدین بگین برای ریزش مو آزمایش میخواین 

باید سونوگرافی از پشت براتون انجام میدادن اگر مجردین اگرم متاهل که داخلی دقیفه

من نرفتم سونو رکتال رو

بهم گفتن ولی نرفتم

در نهایت دکترمم دید نمیرم گفت اگر چیز خطرناکی بود یا کیست بزرگی بود توی ام ار ای مشخص میشدش

بعضی وقتا به قول دکترم درد نعمته

من با درد رفتم دکتر

ولی کیستی ک بزرگ باشه و... توی سونو اصلااااا نبودش یا ام ار ای

دکترم میگفت یسری اصلا نمیفهمن

چکاب سالانه هم که نمیکنن 

یهو با یه کیست ۱۰ سانتی میان پیش دکتر

یا اتفاقی میفهمن

یا یهویی یه شب دردشون میگیره

2805
من نرفتم سونو رکتال روبهم گفتن ولی نرفتمدر نهایت دکترمم دید نمیرم گفت اگر چیز خطرناکی بود یا کیست بز ...

منم دل درد داشتم بدون هیچ دلیل خاصی سونو از پشت توصیه کردن نرفتم ی خانم دکتر فهمیده گفت آزمایش ca125بده اگر رنجش نرمال بود هیچی نیست اگر که نه حتما سونو از پشت رو باید انجام بدی، دادم خوب بود 

اندومتریوز واقعا عذاب اوره دردشو اینجوری که توصیف کردی عین درد زایمان می مونه امیدوارم زودتر خوب بشی

دقیقاااا مثل زایمانه 

و یه دردیه که بدتر و بدتر میشه 

فک کن توی ماه کاملا نرمالی هیچ مشکلی نیست

استارت پریودت که میخوره ۵ روز باید بخوابی رو تخت 

منو کشون کشون تا درمانگاه میبردن

سری اخر یادمه دیگ امپولای درمانگاه خوبم نکرد 

یه خانومی اینجا بعد از زایمانش دچار کیست اندومتریوز شد

گفت دردی ک الان دارم سر پریودم میکشم

صد رحمتش به درد زایمان

توی زایمان راحت تر بودم!!

ببین دیگه چیه

بعد ادم هر ماه زایمان نمیکنه

چیزی ک منو عذااااااااب میداد

درک نکردن هم جنس های خودم بود!!!

پدرم با اینکه نمیفهمید پریود چیه قشتگ درک میکرد من وحشتناک درد دارم

ولی وای

مادرمممم

یا دوستام

همه میگفتن تو داری اغراق میکنی

اولین دکتری ک رفتم ۱۹ سالم بود مادرمم اومد

رو کرد به مادرم گفت دخترتون چرخه رحمی رو نمیدونه

نمیدونه ک پریود بلاخره درد داره

منم اعصابم خرد شد گفتم درد پریود از ۱۴ سالگی تا ۱۹ سالگی

با یه مفنامیک و ژلوفن میوفتاد

اونموقع چرخه رحمی نبود!!!؟؟؟

حالا ک دردم شدیده شد چرخه رحمی

❌️❌️❌️ خیلیام ک میگن بعد ازدواج خوب شدیم

من دلیلشو بعدا فهمیدم

برمیدارن قرص ال دی و اورژانسی میخورن سر رابطه هاشون

قرص ال دی 

درد رو قشنگ میندازه تا مدت ها

نههه عزیزم چاق نیستم نرمالم ۵۰کیلوام تنبلی تخمدان از چی میتونه باشه؟

ژنتیک عزیزم، ممکنه لاغر هم باشی ولی داشته باشی، سونو بده، من آزمایشم نرمال بود ولی تمام علائم رو داشتم با سونو متوجه شدم تنبلی دارم

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
منم دل درد داشتم بدون هیچ دلیل خاصی سونو از پشت توصیه کردن نرفتم ی خانم دکتر فهمیده گفت آزمایش ca125 ...

کسایی ک جاهای معروف سونوش رو انجام دادن

گفتن دردی نداره انگار بی حسی هم میزنن

حتی یکی گفت از سونو واژینال برام راحت تر بوده

اما خب من نرفتم نهایتا

مگر الان ک میخوام باز برم دکتر 

اصرار کنه😂😂😂

دقیقاااا مثل زایمانه و یه دردیه که بدتر و بدتر میشه فک کن توی ماه کاملا نرمالی هیچ مشکلی نیستاستارت ...

حالا شما درد پریودت رو خانما درک نکردن من تو اتاق زایمان از درد داشتم میمردم ماماهه میگفت تمارض میکنی فکر کن! بعضیا انسانیت حالیشون نیست متاسفانه

اسی منم مثل تو دردای وحشتناک داشتم که همش زیر سرم و سوزن بودم و زمینو چنگ میزدمو گریه میکردم.

فهمیدم که رحمم سرده و از بس سردیجات خورده بودم پریودیم با درد بود

خلاصه شروع کردم گرمیجات مصرف کردم واااای باورت نمیشه الان نزدیک ۲ ساله من هیچ دردی ندارم الهی شکر خدایا شکرت نجات پیدا کردم یعنی متوجه نمیشم کی پریود میشم کی هم خوب میشم،انقدر که ارومم.

حالا بت میگم‌چی بخور

۲ هفته قبل از پریودیت و توی پریودیت👇👇👇

1. دمنوش بومادران هر روز.

2.سیاه دانه نیم کوب شده داخل عسل بریز بخور روزی ۳قاشق.

3.دمنوش زنجبیل دارچین آویشن و بِه همه رو بریز داخل قوری یکم اب جوش بریز بزار دم بکشه هر روز بخور.

4.خرما روزی ۳ عدد

یا ارده بریز رو خرما و بخور چون ارده گرمه.

۵.جوراب بپوش رو سرامیکا بدون جوراب راه نرو.

۶.داخل دستشویی خودتو با اب گرم بشور.

۷.موقع پریودی دلتو با شال ببند گرم نگهش دار.

۸.داخل غذاهات دارچین و اویشن بزن که سردیشو بگیره.

ببین یعنی من اینا رو هر ماه رعایت میکنم و قبل از پریودیمم انجام میدادم بت قول میدم جوری دردات اروم بشه که متوجه نشی که شدی وکی خوب شدی

کسایی ک جاهای معروف سونوش رو انجام دادنگفتن دردی نداره انگار بی حسی هم میزننحتی یکی گفت از سونو واژی ...

داخل شیراز ی پزشک ماهر بود اونم مرد و بد اخلاق، دکتر زنان گفت نری بهتره شاید ی کشیده هم بخوری البته سال 94 بودا الان بی‌حسی میزنن نمبدونم 

حالا شما درد پریودت رو خانما درک نکردن من تو اتاق زایمان از درد داشتم میمردم ماماهه میگفت تمارض میکن ...

واقعا دور از جون شما و دوستان بعضیا انگار عقل ندارن کلا راحتن....

دکترای زنان و ماما هم یسری جلادن قشنگ

قصد کشتن دارن

داخل شیراز ی پزشک ماهر بود اونم مرد و بد اخلاق، دکتر زنان گفت نری بهتره شاید ی کشیده هم بخوری البته ...

به من داخل تهران معرفی کردن

سعادت

دکترا هم سونو اونو خیلییی قبول دارن

آقا هم هستش

میگن خیلی خوب سونو میگیره و دکتر خوبیم هست

2810