2777
2789
اینو میبینی نمک دریاس خودم درست کردم.موقع پریودی استفاده میکنم..عالی فقط رو شکمت نزاری چون هم درد رو ...

آره این خوبه منم شنیدم عفونت رو میکشه به خودش

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
حتما چیز فایده داری هستش توی بدن شما خانمها چرا اقایون ندارن به داده های خداوند کاری نداشته باش ضرر ...

شما اقایون هیچ دردی حس نمیکنین و نمیفهمین فقط یه سر کار میرین پاره میشین اونم اگه کار کنین😐

وگرنه ما خانما درد پریودی درد بارداری درد زایمان بچه داری شیر دادن و و و... خاهشن نیاین مثل این پرفسورا حرف بزنین😐😒

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم پریودم خیلی بد بود ۱۰ روزم خونریزی میکردم مشکلی نداشتم نرمال بودم الکی بنده خدارو نترسون

ترسوندن نداره !!

خب استارتر تاحالا سونو اینا نداده

چکاب بشه

دری وری به ادم زیاد میگن وای مجردی بعدا معجزه میشه دردت کم میشه

یه مشکل کوچیک ک راحت حل میشه رو تبدیل به مشکل بزرگ میکنن

ایشونم چکاب شه

اصلا شاید صرفا یه پی ام اس ساده باشه با چند تا قرص گیاهی حل شه

داروییم مشخصه بهش ندادن گفتن برو به سلامت

عزیزم شما وضعیتت طبیعی نیست، چکاو رفتی؟ چرا انقد درد میکشی؟ روز اول درد رو همه دارن ولی با یه مسکن خ ...

من فقط ازمایش دادم گفتن نرمالی

به نظر خودم نرمال نیست چون اطرافیانم دردشون ۱دهم منم نیست

پریودیام تقریبا ۷،۸ماه بود منظم بود این ماه بعد ۴۲روز پریود شدم

2805
ترسوندن نداره !!خب استارتر تاحالا سونو اینا ندادهچکاب بشهدری وری به ادم زیاد میگن وای مجردی بعدا معج ...

من هر وقت قبل پریودم رابط داشتم دردم نصف بود اما اگه نداشتم میمردم و زنده میشدم باید دوتا نوافن میخورم تا اروم شم

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

اندومتریوز دارین این سوالم؟

اره

اولش گفتن مشکوک

ولی بعدش گفتن شواهدی هم توی سونو ها حتی نباشه یا ام ار ای

چون درد خیلی شدید بوده و اصلا با مسکن پایین نمیومده

همون اندومتریوزه

من فقط ازمایش دادم گفتن نرمالیبه نظر خودم نرمال نیست چون اطرافیانم دردشون ۱دهم منم نیستپریودیام تقری ...

شما تنبلی تخمدان داری عزیزم، چاقی یا اضافه وزن داری؟ 

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
ارهاولش گفتن مشکوکولی بعدش گفتن شواهدی هم توی سونو ها حتی نباشه یا ام ار ایچون درد خیلی شدید بوده و ...

باید سونوگرافی از پشت براتون انجام میدادن اگر مجردین اگرم متاهل که داخلی دقیفه

😭همسرت درکت میکنه؟

این قدر مینالیدم میترسید بیاد طرفم اخرش گفتم دیگه نمیخوام پریود شم بیا اقدام کنیم برای بچه 😂😂 

سنو نشدی شاید عفونت داری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

چه جالب ...

اره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810