2777
2789
عنوان

شما کدوم راه رو انتخاب میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 77 بازدید | 27 پست
چهطور میشه تعریف کنی؟

کسیو میشناسم در اوج جوانی با مرد پولدار ۱۵ سال بزرگتر از خودش که بسیار موفقه ازدواج کرد گفت منو به ارزوهام میرسونه ، الان حق نداره پاشو از خونه بزاره بیرون ، مرده هم مسافرتای مجردی میره خارج با دوستاش

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما زن هایی مثل من دیدی اما هیچ وقت جاشون نبودی و زندگی نکردی ، فعلا که ما توی شرایط خودمون بلدیم چج ...

عزیزم ما که حسود نیستیم 

یک شخص اگه تو این جامعه موفق بشه  یعنی همه ما یک درصد موفق شدیم و برعکس 

دقیقا مثل اثر پروانه ای 

ولی من ریسک نمیکنم 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
زنه رو مسافرت خارج نمیبره باخودش تنهایی؟؟

حلقشو دراورده   قشنگ جولان میده اینور اونور 

زنش حق نداره بره بیرون 

خیلیی باحال گفتی

والا 

من اصلا اصلا ریسک نمیکنم 

یکبار زندگی میکنم یکبار عمر میکنم

با ماشالله ایشالله خودمو بدبخت نمیکنم 

ازدواج رل نیست که کات کنی 

چیشو دراورده ؟ یعنی چی میشه یه ذره بیشتر اززندگیشون بگی؟

مَرده حلقه ازدواجشو در میاره میره خارج با دوستاش 

زنشم حبس تو خونه 

عزیزم ما که حسود نیستیم یک شخص اگه تو این جامعه موفق بشه یعنی همه ما یک درصد موفق شدیم و برعکس دقیق ...

من حرف شما قبول دارم فدات شم ، اما تا جای کسی نبودی و ندیدی که آیا میتونه کاری انجام بده یا نه با کفشش راه نرو و نگو نمیتونه و بچه هاش بدبخت میکنه ، این قضاوته ! 

خیلی ها با اینجور افراد زندگی میکنن و بلدن اهداف خودشون پیش ببرن ، بچه ها هم صدمه ای نمیبینن در مقابل حرف شما هم صحیحه در مواردی زن توی خونه حبس میشه و نمیتونه کاری کنه که بنظر من از ندونستن خودشه!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

من حرف شما قبول دارم فدات شم ، اما تا جای کسی نبودی و ندیدی که آیا میتونه کاری انجام بده یا نه با کف ...

خودت با خط اخرت همون زنی که تو خونه حبس میشه رو قضاوت کردی 

روز خوش 

وقتی طرف خودشیفته باشه داستانه

دقیقا به قول شما داستان داره ، یعنی غیر ممکن نیست جونم 🌱

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱