2777
2789

😂❌❌❎توجه توجه❎❌❌😂

چطوری لینک میزارید تو نینیسایت؟؟

سوال اول: آموزش لینک گذاشتن پلیز

سوال دوم:  تاپیک های قدیمیتونو چرا میپاکید؟

منم سوالم شد

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@ازسارابپرس  
سلام. بفرمایین کمک.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

لینک رو کپی میکنی بعدش میای اینجا کپی پیست میکنی. روش یه بار میزنی چندتا گزینه برات میاره رو اخریش که انگار یه چوپه یا قلمه میزنی حذف لینک

روزای زوج ساعت 10 و نیم تا 12 و 2 تا 3 میدم نی نی یار 1

متعهدم به دوست داشتن تو تا ابد 🫀🌻𝑰'𝒎 𝒄𝒐𝒎𝒎𝒍𝒕𝒕𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝑰𝒍𝒌𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒇𝒐𝒓𝒆𝒗𝒆𝒓

https://uupload.ir/

سلام. میشه خصوصی بهم پیام بدین؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
@lover81 فقط خلاقیتت تو چالش ک گذاشتی😂

😂ها ها

توو دنیا۷۹۴۶۳۴۵۱۹۲ آدم هستن که...آفرین! همینجوری که به اعداد توجه نکردی،به حرفاشونم توجه نکن            به قولِ دکتر انوشه:«رمز آرامش تو اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدنها نداره!🖤🕊»پس لحظه لحظه ی زندگیتو بخاطر چیزایی که نمیتونی تغییرشون بدی، پوچ نکن!🤍این متن رو همیشه سرلوحه زندگیتون قرار بدید؛“راضی باش” به هر چی اتفاق افتاد که اگه خوب بود زندگیتو “قشنگ” کرد و اگه بد بود تو رو “ساخت” …“مدیون باش” به همه آدمای زندگیت که خوباش بهترین “حسارو” بهت میدن و بداش بهترین “درسارو” …“ممنون باش” از اونی که بهت یاد داد همه شبیه “حرفاشون” نیستن و همیشه همونجوری که میخوای “پیش نمیره” …زندگی همینقدر ساده اس من انتخاب کرده ام شاد باشم..http://abzarek.ir/service-p/msg/2006151