2777
2789
عنوان

دیشب به شوهرم یه چیزی گفتم که جوابش ترسوندتم

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 22 پست
نه بابا ببین اینم مقطعیه یه چند وقت دیگه خود شوهرت عاصی میشه ولی تو هم یکاری کن مرتب با شوهرت برو خو ...

نمیتونم اصلا اینجوری باشم مشکلم همینه

انقد اذیتم کردن با کارا و حرفاشون ک کینه ی شتری به دل گرفتم هیچجوره دلم باهاشون صاف نمیشه

از طرفی ام میگم چرا وقتی شوهرم با خونواده ی من دشمنی میکنه من با خونوادش دوست باشم؟

خونوادش با همه قطع ارتباطن واسه همین وقتی میبینن من با خونوادم یا فامیلام رفت امد دارم نمیتونن هضم کنن اینو کاملا واضح تو روم گفتن

واسه همین همه ی تلاششون اینه شوهرمو نسبت به خونواده ی من سرد کنن

بخدا انقد یهویی تغییر رفتار داده باهاشون ک خودمم شک کردمولی میترسم برم پیش دعانویس و عاقبت خوبی نداش ...

نه نرو

چله بگیر واسش

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سوره تکویر

هرروز یکبار

تا چهل روز دقیق بدون وقفه

قبل هر بار خوندن دسم شوهرت و مادرشو بگو

بگو ب نیت اباطل هرگونه دعا ازش میخونم

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
2805
نمیتونم اصلا اینجوری باشم مشکلم همینهانقد اذیتم کردن با کارا و حرفاشون ک کینه ی شتری به دل گرفتم هیچ ...

خب باید رو خودت کار کنی ببین اولویت تو کدومه؟ارامش زندگیت یا جدا شدن بعد از کلی سر و صدا و کل کل کردن و اعصاب خوردی که بازم معلوم نیست عملی بشه یا نه 

من که میگم بر خلاف دلت عمل کن ببخششون 

باهاشون دوست باش 

سیاست یعنی همین که با اینکه ازشون بدت میاد و کینه داری بازم باهاشون سازش کنی

واقعا جواب میده؟

بله

ب قدرت خدا هلچوقت حتی شک نکن

خب چیکار باید بکنم همینو موندم دیگه

هر مردی یه رگ خواب داره که باید به دست بیاری

سه نیاز اصلی مردها رابطه جنسی، احترام، نیاز شکمی و تمیزی و مرتبی خونه است اکثر مردها رو یکی از اینها خیلی حساس اند

مثلا شوهر من نیاز اصلیش رابطه است و با همین نیاز من خیلی از خواسته هام را عملی می‌کنم