2777
2789

نمیدونم چرا چند وقته خونوادش واسش حکم امامزاده پیدا کردن زیادی از حد و غیرطبیعی بهشون وابسته شده و همه ی حواسش و عشقش به اوناس

دیشب بهش گفتم یه چیزی بهت میگم که تکلیف خودتو بدونی:تاوقتی از این خونه درنیومدیم من بچه نمیارم!

انگار عین یه بمب ترکید؛که من پول ندارم دربیام توام از این فکرا نکن کلا فراموشش کن من نمیتونم برم جای دیگه و از این حرفا

منم گفتم تا وقتی نافت هنوز وصله اوناست لیاقت پدر شدن نداری من یکی دیگه رو بدبخت نمیکنم

واقعا با خودش فکر میکنه من تا اخر عمر قراره تو یه ساختمون با خونوادش زندگی کنم؟

بخدا پدرمو دراوردن انقد سرشون تو زندگیمونه؛منو آدم حساب نمیکنن ولی دم ب دیقه شوهرمو میکشن پایین کاملا مشخصه پرش میکنن شوهرم از خونوادم زده شده همش گیر میده ک چرا میری اونجا؟چرا باهاشون رفتی بیرون؟از این حرفا

منم میگم ب همون دلیلی ک تو هر‌روز پیش خونوادتی

نمیدونم چیکار کنم توروخدا یه روشی بگین انقد خسته شدم دوسدارم برم پیش دعانویس بگم یکاریش کنه

از اول شرط همیشه موندن پیش خانوادشو قبول کردی؟؟؟

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
حساسیت نشون بدی بدتر میشه

حساسیت رو من نشون نمیدم اون باعث میشه عصبی شم هربار ک نزدیک خونوادش میشه نسبت به خونواده ی من اخلاقش عوض میشه،پرتوقع میشه،گلایه های بیخود میکنه،به رفت امد من حساس میشه

منم میگم توچرا هر روز ور دل خونوادتی 

متاسفانه نباید همچین شرایطیو از اول قبول میکردی

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
مشخصه تو خودت حریفی دیگه ما چی بگیم؟

کجا حریفم؟زندگیم شده صحنه ی جنگ

هر روز میاد میگه خانوادت فلان خانوادت بیسار

کلا قصد خونوادش اینه ارتباط مارو با خانواده ی من قطع کنن تو حرفاشون کاملا حسادتشون مشخصه

کجا حریفم؟زندگیم شده صحنه ی جنگهر روز میاد میگه خانوادت فلان خانوادت بیسارکلا قصد خونوادش اینه ارتبا ...

همین که تو جرات کردی بگی که تا تافت به اونا بنده و اینکه گفته با خانوادمم همچنجور که تو هستی یعنی میتونی حرفت رو بزنی 

یه چیزی هم بگم اینکه سیاست زن بودن رو یاد بگیری این ربطی به بچه های نی نی سایت ندااره ها چون اینا از زندگی تو هیچی نمی‌دونن تویی که تو اون زندگی هستی  تو خودت شوهرت رو میشناسی نقطه ضعفش رو می‌دونی پس میتونی رو همونها کار کنی و شوهرت رو بگیری تو دستت 

ولی در نودو نه درصد از مواقع فقط باید خانواده شوهر رو خر کنی همین جواب میده اساسی

همین که تو جرات کردی بگی که تا تافت به اونا بنده و اینکه گفته با خانوادمم همچنجور که تو هستی یعنی می ...

اره حرفمو راحت میتونم بزنم اما عملی نمیشه

دیشب با اون حرفش ثابت کرد ک خیال جدا شدن نداره

خب همین دقیقا نمیدونم از چه سیاستی باید استفاده کنم که خودمم انقد اذیت نشم؛بخدا اگه هوو داشتم کمتر اذیت میشدم انقدری که به خونوادش توجه داره

اصلا توجه و محبت نرمالی نیست رسما منو پای اونا قربونی میکنه

اصلااا اینجوری نبودااا…چندباری خودشونو زدن به مریضی و حال خرابی هی گفتن ما عمرمون به دنیا نیست و با جلب ترحم و عذاب وجدان دادن بهش موفق شدن

دعا گرفتن واسشخانوادش

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
دعا گرفتن واسشخانوادش

بخدا انقد یهویی تغییر رفتار داده باهاشون ک خودمم شک کردم

ولی میترسم برم پیش دعانویس و عاقبت خوبی نداشته باشه

به نظرت برم بگم میتونه کاری کنه؟

اخه یادمه دوسال پیش کارمون تا طلاق کشید رفتم پیش دعانویس گفتم خانوادش دخالت میکنن گفت من نمیتونم بین پدرمادر و بچه کاری کنم

اره حرفمو راحت میتونم بزنم اما عملی نمیشهدیشب با اون حرفش ثابت کرد ک خیال جدا شدن ندارهخب همین دقیقا ...

نه بابا ببین اینم مقطعیه 

یه چند وقت دیگه خود شوهرت عاصی میشه ولی تو هم یکاری کن مرتب با شوهرت برو خونشون دلم تنگ شده براشونو مادر جون تنهاستو بریم با اونا شام بخوریم و خلاصه خرجتو کلا بنداز گردنشون اینقدر برو که خودشون عاصی بشن 

ولی بخدا اگر از در دوستی وارد بشیا زودتر جواب میگیری 

به قول دایه مهربان‌تر از مادر شو 

کنه شو 

بچسب بهشون 😄😄😄گوشتم ببند هر چی به خانوادت گفتن انگار نشنیدی  اگر در عرض دو هفته ننداختنتون بیرون بیا هر چی میخوای بگو 😄😄😄

2810